Háztartás és konyha
Kertibútorok
Akciók, kedvezmények
Szaniter Plaza Információk
Cím: 1144 Budapest, 
Gvadányi utca 86.
Nyitvatartás: Hétfő: 9-17 óráig
Kedd: 9-18 óráig
Szerda: 9-17 óráig
Csütörtök: 9-18 óráig
Péntek: 9-18 óráig
Szombat és Vasárnap: ZÁRVA
Tel.: 06 20 994 0447
06 30 598 7004
E-mail: info@szaniterplaza.hu
Házhozszállítás

Webáruházunkban vásárolt termékeinket kedvező feltételekkel házhoz is szállítjuk Önnek. A kiszállítást Budapesten saját kisteherautónkkal, vidékre futárszolgálat (Royal Sprint, KOVA Trans) segítségével végezzük. A szállítási dijakat a megrendelés összsúlya alapján kalkuláljuk (kivéve kádak), és megrendelésenként értendő. A súlyhatárokban szereplő értékek egész kg-ra, lefelé kerekítve szerepelnek.

A bruttó szállítási díjainkat az alábbi táblázatban találja:

Szállítási cím Súly (lefelé kerekítve) Díj (bruttó)
Budapest 0-15 kg 1 900 Ft
Budapest 15-30 kg 2 900 Ft
Budapest 30-70 kg 3 900 Ft
Budapest 70-100 kg 4 900 Ft
Budapest 100 kg felett egyedi ár!
     
Vidék 0-5 kg 1 900 Ft
Vidék 5-15 kg 2 900 Ft
Vidék 15-30 kg 3 900 Ft
Vidék 30-70 kg 4 900 Ft
Vidék 70-100 kg 5 900 Ft
Vidék 100 kg felett egyedi ár!

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Figyelem!

Kád rendelése esetén a szállítási költség számítása térfogat alapján történik! Ilyen esetben a szállítás pontos összegéről a megrendelés véglegesítése előtt e-mail-ben tájékoztatjuk.

 

A fenti szállítási díjak a megadott szállítási címen az utcán történő átadásra vonatkoznak. Emeletre való felhordást a szállítási költség nem tartalmaz.

Felhívjuk figyelmét, hogy ingyenes kiszállítással megjelölt termékeink esetén az ingyenes kiszállítás csak a megjelölt termékre vonatkozik. Amennyiben más terméket is rendel az ilyen módon akciós termékkel együtt, az akciós termék súlya levonásra kerül a megrendelés teljes súlyából. Ilyenkor a szállítási költség a csökkentett súly alapján kalkulálódik.

A megrendelt termékek kiszállítása a megrendelésben szereplő összes termék beérkezésekor indul. A termékek beérkezéséről rendszerünk, vagy kollégáink folyamatosan tájékoztatják Önt a megrendelésben megadott e-mail címen, vagy telefonszámon. Amennyiben a megrendelt termékek szállítását több részletben, vagy esetleg több címre kéri, akkor a szállítás költségei változhatnak.

A vásárláskor rendszerünk a termékek nettó súlya alapján kalkulálja a szállítási költséget, ezért az ott megjelölt információk csak tájékoztató jellegűek. Minden esetben igyekszünk az előzetesen kalkulált szállítási költséget tartani, de egyes termékek esetén a csomagolás súlya jelentősen megnöveli a szállítandó csomag összsúlyát. Kádak esetén a szállítási költség számítása térfogat alapján történik!

 

Kiszállítás saját autóval:

A házhozszállítást üzletünk nyitvatartási idejében tudjuk biztosítani (munkanapokon 9-17 óráig). A kiszállítás pontos idejéről, és az esetlegesen felmerülő egyéb kérdésekről kollégáink telefonon egyeztetnek Önnel.

Kiszállítás futárszolgálattal:

A kiszállítás munkanapokon 9-17 óra között történik a kiszállításra egyeztetett napon. A termék érkezésének pontos időpontjáról a futárszolgálat diszpécserei tudják Önöket tájékoztatni a megadott fuvarlevélszám alapján. Ezzel kapcsolatban kollégáink nem tudnak tájékoztatást adni. Futárszolgálatos kiszállítás esetén a kiszállítás feltételein a kiszállításra megjelölt napot megelőző munkanapon 10:00-ig van lehetősége módosítani.

 

Házhozszállítás esetén megrendeléskor kötelező szállítási nevet, címet, telefonszámot megadni. Ilyenkor olyan címet adjon meg melyen a termékek átvételét biztosítani tudja. Amennyiben a leegyeztetett szállítási napon, és címen a futárjaink a terméket nem tudják kézbesíteni, az ismételt kiszállítás költségei a Vevőt terhelik. Kérjük,hogy átvételkor győződjön meg, hogy a  megrendelt terméket szállították-e ki Önnek, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását haladéktalanul jelezze a szállítónál és a vevőszolgálat felé az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 20 994 0447 vagy +36 30 598 7004  -  Telefonszámaink kizárólag nyitvatartási időben üzemelnek!
E-mail: info@szaniterplaza.hu

A termékek átvétele után mennyiségi, vagy sérülésre vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni!