EASY-BID 1100 Bidé funkciós wc ülőke

Azonosító: 124377
Gyártó: Easy-Bid
Súly: 3 kg
Készlet:

79 900 Ft
Kosárba -+
Raktáron

FONTOS !  -  Beépítési megjegyzés -

A kezelőnél történő hideg / meleg vizes hollandi / csavaros csatlakozásokat  TILOS ! erőltetni / erősen meghúzni (célszerszám nélkül ) kézi erőnél nem is igazán kell jobban meghúzni. 
Fentiek be nem tartásából eredő hiba NEM tartozik jótállási körbe !!!

Figyelem  a készülék nem teljesen sík WC csészén amikor felszerelésre kerül akkor megemelheti a WC ülőke részét következésképpen a WC ülőke első vagy hátsó két ülőke ütköző bakok a levegőbe kerülnek, ezt egyénileg a vásárló felelőssége kiszintezni !  Fentiekből adódó esetleges WC ülőke rongálódás esetén Cégünk NEM vállal felelősséget. Kérjük fentiek tudomásulvételével rendeljék meg a készüléket !

A Design-bid bidé funkciós wc ülőke maximálisan megfelel a 21.század követelményeinek, úgy formatervezésben ( beleértve az új dizájnt követő elegáns fehér és ezüst színkombinációt ) mint megnövelt funkcióit illetően. Két külön fúvókával rendelkezik már, mint (Lux-bid automata luxus bidé testvére) Két külön fúvóka végzi a normál illetve női tisztálkodás funkciókat. Normál "üleptisztító" funkció Női intim tisztálkodás speciális funkció Új, u.n."Bubble" technológiának köszönhetően fejti ki maximális higiéniai és egészségügyi hatását. Öntisztító fúvóka: A fúvókák a víznyomás hatására jönnek elő amíg használatban vannak és amint a funkciót leállítjuk megtisztítják magukat és visszatérnek eredeti rejtett helyükre ezáltal megakadályozva az esetleges beszennyeződésüket Hideg-meleg vizes, állítható vízhőmérséklet (elektromos áramot nem igényel, azonban a bekötéshez hideg és meleg víz egyaránt szükséges) Tető és ülőke "lassítás": A hidraulika megakadályozza, hogy a tető és az ülőke túl gyorsan leessenek és így megrongálják a bidét. Antibakteriális alapanyagból készült Ezáltal megakadályozza a baktériumok elszaporodását Modern zsanér technológiának köszönhetően rendkívül egyszerű a fel illetve le szerelése Bármilyen típusú wc csészére felszerelhető. FONTOS! Amennyiben a készülékhez a melegvíz (gázkazán, cirkó vagy ezekhez hasonló, amelyben nincs saját VÍZTARTÁLY) készülékről/rendszerről érkezik, abban az esetben a vásárlás előtt konzultáljon cégünkkel, hogy az Ön készülékét biztosan beindítja (begyújtja-e?) a bidés wc ülőke. Ha a kazán műszaki adatainál a: HASZNÁLATI MELEGVÍZ = H M V (rövidítés) amennyiben a minimális HMV mennyiségnél 1,6 liter/perc, vagy annál kevesebb van megadva, abban az esetben biztosan működni fog a két készülék együtt. Amennyiben 1,6-2,5 liter/perc tartomány van megadva, abban az esetben sincs teljességgel kizárva, hogy a két készülék működni fog együtt, azonban ez esetben ezt élőben kell letesztelni. 2,5 fölötti tartományban biztosan nem fog a két készülék együttműködni (nem fogja a bidé használata begyújtani a gázt). Amennyiben bármely más rendszeren keresztül érkezik a melegvíz a készülékhez Pl.: (bojler, központi melegvíz, cirkulációs vezeték, olyan cirkó amelyben van saját pici viztartály stb…) abban az esetben biztosan tökéletesen müködik a rendszerrel a bidés wc ülőke. A fentiek CSAK a Color-bid illetve Design-bid készülékekre vonatkoznak!



Mások ezeket is megnézték




Kulcsszavak