Ravak 10° falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, belső egységgel TD 062.00, X070069

Ravak 10° falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, belső egységgel TD 062.00, X070069
Ravak 10° falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, belső egységgel TD 062.00, X070069Ravak 10° falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, belső egységgel TD 062.00, X070069

Azonosító: 148851
Gyártói cikkszám: X070069
Gyártó: Ravak
Súly: 2 kg
Készlet:

Ez a termék már nem elérhető

Ravak 10° falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, belső egységgel TD 062.00, X070069

túlfolyónál történő kádfeltöltéssel rendelkező kádakhoz, valamint olyan zuhanyzókba, amelyek csak kézizuhannyal felszereltek

kerámia kartus átmérője: 35 mm

a teljes körű garancia 5 év

A lefolyónál elhelyezett túlfolyóval szerelt kádakhoz (zuhanyozási lehetőség nélkül), vagy egy zuhannyal ellátott zuhanykabinokhoz javasoljuk. A zuhanykabint el kell látni fali zuhanykiállással.

A falba süllyesztett csaptelepek egész teste 10°-os szögben dől a kéz irányába, a kar fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt.

A tökéletes tervezési megoldáshoz és a fürdőszoba design-egységéhez javasoljuk a 10° csaptelepeket kombinálni a 10° koncepció más termékeivel és egyéb RAVAK kiegészítőkkel. A csaptelepeket tisztítására a RAVAK Cleaner Chrome-ot ajánljuk.

A falba süllyesztett csaptelepek egész teste 10°-os szögben dől a kéz irányába, a kar fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt.
Amennyiben a süllyesztett csaptelep kádhoz került beépítésre és váltóval rendelkezik, a váltóval válthatunk a túlfolyónál történő kádfeltöltés és a kézizuhany között.
Amennyiben a süllyesztett csaptelep zuhanyzóhoz került beépítésre és váltóval rendelkezik, a váltóval válthatunk a kézizuhany és az esőztető között.

A süllyesztett csaptelepek egyik fajtáját telepíthetjük univerzális R-box-szal, a másik fajtáját R-box nélkül.

R-box-szal történő telepítés esetén sokkal könnyebb a csaptelep esetleges későbbi cseréje, valamint a víz elzárása nélkül lehet légteleníteni a vízellátást.

Csaptelep, amit soha nem lehet megunni, egyszerűen elegáns, letisztult és tiszta stílus.
Alapkoncepció  a csaptelepek testének 10 fokkal történő megdöntése volt a kéz irányában.
A 10°koncepció megálmodója, Kryštof Nosál designer azt az egyszerű ötletet vette alapul a koncepció kidolgozásánál, hogy minden terméket elforgat, ill. megdönt 10°-kal.

10° mosdó-csaptelepek 140 és 170 mm-es magassággal is kaphatók, állítható perlátorral, lefolyóval és anélkül, válassza ki a megfelelőt az Ön számára!
A magasabb verziót is bárhol telepíthetjük, de jól jön például mélyebb mosdóknál, ahol valamit tölteni is szeretnénk alatta. Az alacsonyabbat inkább sekélyebb mosdókhoz ajánljuk.
A 10° mosdócsaptelepek állítható perlátorai biztosítják, hogy a víz pontosan arra fog irányulni, ahol szükség van rá.

A 10° csaptelepek széleskörű kínálata az egész fürdőszobában biztosítja a használatot, mint a mosdó, bidé, zuhanyzó és kád, falba süllyesztett kád- és zuhanycsaptelep univerzális R-box installációs rendszerrel.
Így mindig biztos lehet benne, hogy a fürdőszobában a design egységes lesz!

A kád- és zuhany-csaptelepek kezelőszervei dőlnek a kéz felé, 150 mm-es bekötési távolsággal rendelkeznek, kifinomult aszimmetriájuk eredeti stílust ad nekik, minden részük érdekfeszítő.
rejtett csaptelepek egész teste 10°-os szögben dől a kéz irányába, a kar fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt.
A RAVAK csaptelepek kerámia kartusai 30 éves élettartam-tesztnek vannak alávetve.
10° csaptelepek kerámia kartusai 35 mm átmérőjűek, minden RAVAK csaptelepre a teljes körű garancia 5 év.



Ezt a terméket az alábbi változatokban is megrendelheti
Mások ezeket is megnézték




Kulcsszavak