Alföldi Formo mélyöblítésű fali wc EasyPlus bevonattal 7060 10 R1

Alföldi Formo mélyöblítésű fali wc EasyPlus bevonattal 7060 10 R1
Alföldi Formo mélyöblítésű fali wc EasyPlus bevonattal 7060 10 R1Alföldi Formo mélyöblítésű fali wc EasyPlus bevonattal 7060 10 R1Alföldi Formo mélyöblítésű fali wc EasyPlus bevonattal 7060 10 R1Alföldi Formo mélyöblítésű fali wc EasyPlus bevonattal 7060 10 R1

Azonosító: 149285
Gyártói cikkszám: 7060 10 R1
Gyártó: Alföldi
Súly: 21 kg
Készlet:

65 900 Ft
Kosárba -+
Rendelésre

Alföldi Formo mélyöblítésű fali wc 7060 10 01

Súly: 21 kg

Méret: 37 x 53 cm

Szükséges öblítővíz mennyisége: 3/6, 3/4,5 liter

Ajánlott wellness termék: Liner kádcsalád és Denia zuhanyprogramok

Ajánlott WC-ülőke 9M70 S5 01, 98M9 C5 01, 98M9 D5 01

Alföldi Formo

A legújabb szaniter családunk újdonsága, az innovációk mellett, hogy egy családon belül kínál szögletes és kerek mosdókat. Az S mosdók az egyenes formák, míg a V mosdók a lágyabb formák kedvelőinek készültek különböző méret variációkban. A mosdók mellett a kézmosók is elérhetőek mindkét formában. A Formo igazi különlegessége a CleanFlush technológiával ellátott fali-WC, amely kombipackban is elérhető. Emellett a fali-WC hagyományos öblítéssel is választható, mind önálló, mind kombipack változatban. Az Alföldi választékban újdonságnak számít a magasabb kategóriában a lábon álló WC, amely szintén a család része, ahogy a lábon álló és falibidé is.

Mi az Easyplus?
Az Easyplus egy speciális fejlesztésű mázfelület az Alföldi szanitertermékein. Az Easyplus sima, tömör és karcmentes felületet képez a szanitereken, amely a háztartásokban használatos savakkal és lúgokkal szemben ellenálló. Az Easyplus tulajdonságait, tartós
ellenálló képességét független tesztek igazolják.

Nagyobb tisztaság – kevesebb munkával
A speciális eljárásnak köszönhetően az Easyplus-szal nemesített felületen a víz cseppekké áll össze, melyek egyszerűen legördülnek a felületről. Az összeálló vízgyöngyökkel együtt az olyan a maradványok is távoznak, mint a vízkő és a piszok.

Kíméli a pénztárcát és a környezetet
Ha valamilyen szennyeződés mégis megtapad a felületen, az jóval könnyebben, kismennyiségű, enyhe tisztítószerrel eltávolítható. A rászáradt vízkőfoltok még hetek múlva is egyszerűen letörölhetők egy nedves ruha segítségével.
Az Easyplus-szal a fürdőszoba tisztántartása valóban csak néhány mozdulat, miközben tisztítószerekre is jóval kevesebbet kell költenie!

Az Easyplus a könnyű tisztíthatósága révén hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz. Hosszú távon biztosítható a fürdőszoba higiéniája, anélkül, hogy különböző mesterséges mosó- és súrolószereket alkalmaznánk. A szennyeződést taszító felület szinte teljesen feleslegessé teszi a környezetet terhelő tisztítószerek használatát, így megelőzhető, hogy agresszív kemikáliák jussanak a csatornarendszerbe, és onnan természetes vizeinkbe.

Az Easyplus-nak köszönhetően a speciális mázzal ellátott szaniterek minden tekintetben megfelelnek a higiéniát környezettudatossággal ötvöző vásárlóink igényeinek.

Az Alföldi szinte minden szaniter terméke választható Easyplus réteggel is, a Liner család tagjai pedig csakis ezzel a mázzal készülnek!



Kompatibilis termékek
Ezt a terméket az alábbi változatokban is megrendelheti
Mások ezeket is megnézték




Kulcsszavak