Alföldi Formo S 65 x 51 cm-es mosdó EasyPlus bevonattal 7012 65 R1

Alföldi Formo S 65 x 51 cm-es mosdó EasyPlus bevonattal 7012 65 R1
Alföldi Formo S 65 x 51 cm-es mosdó EasyPlus bevonattal 7012 65 R1Alföldi Formo S 65 x 51 cm-es mosdó EasyPlus bevonattal 7012 65 R1Alföldi Formo S 65 x 51 cm-es mosdó EasyPlus bevonattal 7012 65 R1

Azonosító: 149327
Gyártó: Alföldi
Súly: 24.5 kg
Készlet:

Ez a termék már nem elérhető

Alföldi Formo S 65 x 51 cm-es mosdó EasyPlus bevonattal 7012 65 R1

1 furattal középen

Méret: 65x51 cm

Ajánlott wellness termék: Liner kádcsalád és Denia zuhanyprogramok

Lehetőség 3 részes csapszerelvény elhelyezésére

Csaptelep és a szifontakaró nem tartózéka!

Opcióként rendelhető: 7227 L1 és 6002 59 mosdóláb, 7264 59 szifontakaró

10 év garancia

A legújabb szaniter családunk újdonsága, az innovációk mellett, hogy egy családon belül kínál szögletes és kerek mosdókat. Az S mosdók az egyenes formák, míg a V mosdók a lágyabb formák kedvelőinek készültek különböző méret variációkban. A mosdók mellett a kézmosók is elérhetőek mindkét formában. A Formo igazi különlegessége a CleanFlush technológiával ellátott fali-WC, amely kombipackban is elérhető. Emellett a fali-WC hagyományos öblítéssel is választható, mind önálló, mind kombipack változatban. Az Alföldi választékban újdonságnak számít a magasabb kategóriában a lábon álló WC, amely szintén a család része, ahogy a lábon álló és falibidé is.

Mi az Easyplus?
Az Easyplus egy speciális fejlesztésű mázfelület az Alföldi szanitertermékein. Az Easyplus sima, tömör és karcmentes felületet képez a szanitereken, amely a háztartásokban használatos savakkal és lúgokkal szemben ellenálló. Az Easyplus tulajdonságait, tartós
ellenálló képességét független tesztek igazolják.

Nagyobb tisztaság – kevesebb munkával
A speciális eljárásnak köszönhetően az Easyplus-szal nemesített felületen a víz cseppekké áll össze, melyek egyszerűen legördülnek a felületről. Az összeálló vízgyöngyökkel együtt az olyan a maradványok is távoznak, mint a vízkő és a piszok.

Kíméli a pénztárcát és a környezetet
Ha valamilyen szennyeződés mégis megtapad a felületen, az jóval könnyebben, kismennyiségű, enyhe tisztítószerrel eltávolítható. A rászáradt vízkőfoltok még hetek múlva is egyszerűen letörölhetők egy nedves ruha segítségével.
Az Easyplus-szal a fürdőszoba tisztántartása valóban csak néhány mozdulat, miközben tisztítószerekre is jóval kevesebbet kell költenie!

Az Easyplus a könnyű tisztíthatósága révén hozzájárul a környezetbarát háztartáshoz. Hosszú távon biztosítható a fürdőszoba higiéniája, anélkül, hogy különböző mesterséges mosó- és súrolószereket alkalmaznánk. A szennyeződést taszító felület szinte teljesen feleslegessé teszi a környezetet terhelő tisztítószerek használatát, így megelőzhető, hogy agresszív kemikáliák jussanak a csatornarendszerbe, és onnan természetes vizeinkbe.

Az Easyplus-nak köszönhetően a speciális mázzal ellátott szaniterek minden tekintetben megfelelnek a higiéniát környezettudatossággal ötvöző vásárlóink igényeinek.

Az Alföldi szinte minden szaniter terméke választható Easyplus réteggel is, a Liner család tagjai pedig csakis ezzel a mázzal készülnek!

 



Ezt a terméket az alábbi változatokban is megrendelheti
Mások ezeket is megnézték




Kulcsszavak