Alföldi Formo CleanFlush mélyöblítésű fali wc kombipack (Soft Close wc ülőkével) 7060 HR 01

Alföldi Formo CleanFlush mélyöblítésű fali wc kombipack (Soft Close wc ülőkével) 7060 HR 01
Alföldi Formo CleanFlush mélyöblítésű fali wc kombipack (Soft Close wc ülőkével) 7060 HR 01Alföldi Formo CleanFlush mélyöblítésű fali wc kombipack (Soft Close wc ülőkével) 7060 HR 01Alföldi Formo CleanFlush mélyöblítésű fali wc kombipack (Soft Close wc ülőkével) 7060 HR 01Alföldi Formo CleanFlush mélyöblítésű fali wc kombipack (Soft Close wc ülőkével) 7060 HR 01Alföldi Formo CleanFlush mélyöblítésű fali wc kombipack (Soft Close wc ülőkével) 7060 HR 01

Azonosító: 149336
Gyártói cikkszám: 7060 HR 01
Gyártó: Alföldi
Súly: 24 kg
Készlet:

106 200 Ft
Kosárba -+
Rendelésre

Alföldi Formo CleanFlush mélyöblítésű fali wc kombipack (Soft Close wc ülőkével) 7060 HR 01

Szerelése speciális tartó- és rögzítőszerelvényt igényel

Szükséges öblítővíz mennyisége: 3/6, 3/4,5 liter

Méret: 37 x 53 cm

Csomag tartalma 98M9 C5 01 soft close (lassú záródású) wc ülőke

Ajánlott wellness termék: Liner kádcsalád és Denia zuhanyprogramok

Az elmúlt időszakban a gyártók a WC-k területen a különlegesebbnél különlegesebb dizájnok mellett főleg az öblítési módok optimalizálására es a minél könnyebb tisztíthatóságra helyeztek a hangsúlyt. Mi is erre törekszünk az Alföldinél, a CleanFlush technológiával forradalmasítjuk az Alföldi WC választékát. Az új öblítési technológiával lehetőség nyílik a nyitott öblítő gyűrűvel történő öblítésre, így érve el hatékonyabb öblítést és egyszerűbb napi tisztántartást. Emellett - ha a szennyvízhálózat megfelelő akkor - az öblítésenként használt víz mennyisége is csökkenthető 3/6 literről 3/4,5 literre.

A legújabb szaniter családunk újdonsága, az innovációk mellett, hogy egy családon belül kínál szögletes és kerek mosdókat. Az S mosdók az egyenes formák, míg a V mosdók a lágyabb formák kedvelőinek készültek különböző méret variációkban. A mosdók mellett a kézmosók is elérhetőek mindkét formában. A Formo igazi különlegessége a CleanFlush technológiával ellátott fali-WC, amely kombipackban is elérhető. Emellett a fali-WC hagyományos öblítéssel is választható, mind önálló, mind kombipack változatban. Az Alföldi választékban újdonságnak számít a magasabb kategóriában a lábon álló WC, amely szintén a család része, ahogy a lábon álló és falibidé is.

 



Kompatibilis termékek
Ezt a terméket az alábbi változatokban is megrendelheti
Mások ezeket is megnézték




Kulcsszavak