BWT Aqua Perla BIO 50 vízlágyító BB0044962HU

BWT Aqua Perla BIO 50 vízlágyító BB0044962HU

Akciós ár a készlet erejéig érvényes!!!

Azonosító: 154449
Gyártói cikkszám: BB0044962HU
Gyártó: BWT
Súly: 25 kg
Készlet:

Ez a termék már nem elérhető

BWT Aqua Perla BIO 50 vízlágyító BB0044962HU

BWT AQA perla BIO 25/50/75 (Régebbi néve: Bewamat Bio 25/50/75) - Nagysikerű vízlágyító formatervezett külsővel

A berendezés három különböző méretben kapható: 25/50/75.

Az AQA perla BIO (Bewamat BIO) továbbra is változatlanul biztosítja megszokott funkcióit, amelyeknek sikerét köszönheti:

Az AQA perla BIO 25/50/75 típusú vízlágyító berendezés mennyiségvezérelt. A beépített bekeverő szelep segítségével a kilépő víz keménysége pontosan beállítható. A vízlágyító - BIO funkciónak köszönhetően - a gyantaágy fertőtlenítést tartalmaz, így kiváló megoldás családi házak központi vízkőmentesítéséhez, hiszen a beépített klórgázcella regeneráláskor automatikusan lefertőtleníti a gyantát, ezzel biztosítva a csíramentes környezetet. További biztonságot jelent, hogy amennyiben a berendezés nem érzékel átfolyást, 72 óra után friss vízzel átöblíti a gyantatöltetet.

A már jól ismert gyantaágy fertőtlenítő rendszer (BIO-rendszer) mellett néhány új funkcióval is előrukkolt a gyártó:

  • Új, központi mikroprocesszor vezérli a készüléket.
  • A berendezés jelzi a karbantartás, tisztítás szükségességét.
  • A program eltárolja a lágyított víz összmennyiségét és a regenerálások számát.

A kényeztető BWT víz lágysága minden érzékünkre hatással lehet.

Egy fárasztó nap után Ön is kényeztetheti magát otthon a finoman simogató, lágy habok között. Segít, hogy zuhanyzás után haja selymessé és puha érzetűvé váljonk. A mosott ruhák pedig a lágy víz segítségével  lágyabb éreztűvé válhatnak.

A selymesen lágyvíz megóvja fürdőszobáját és konyháját.

A zuhanyfalakon, csempéken és szerelvényeken kialakuló vízkőlerakódás nemcsak kellemetlen látványt nyújt, hanem lerövidítheti a berendezések hasznos élettartamát is. A BWT lágyvíz képes a vízkő kiválását megakadályozni és segítségével fürdőszobájának ragyogását is megőrizheti. A vízkőképződés befolyásolja a csővezetékek és a teljes vízellátó rendszer állapotát, ezért pénztárcájára nézve is súlyos következményekkel járhat.

A vízkő – melynek mértéke függ a víz keménységétől – vastag és kemény réteggel vonja be fűtőberendezéseinek belsejét, hőcserélőjét. Élettartamuk jelentős mértékben lerövidül, ezért karbantartásuk sokkal több költséget emészt fel. Az energiafogyasztók felületén már 1 mm vastag vízkőréteg  is akár 10%-al növelheti az energiafogyasztást, ami jócskán megnövelheti a gázszámlánkat a fűtési szezonban.

A keményvíz leküzdéséhez javasolt igazán hatékony módszert, az AQA perla vízlágyító termékcsalád valamely tagjának beépítése jelenti!

Termék információ:

Kompakt, kiforott, megbízható vízlágyító

Központi mikroprocesszor vezérli

A berendezésen található kijelző tájékoztatást ad a lágyított víz összmennyiségéről, a regenerálások számáról, valamint a szerviz szükségességéről

BIO funkció: beépített gyantaágy fertőtlenítés, mely biztosítja a higiénikus gyantatöltetet

 

Élvezze a kényeztető BWT lágyvíz előnyeit*, miközben pénzt takarít meg

A dupla üvegezésű ablakokhoz hasonlóan a vízlágyító berendezés is kedvezően befolyásolja a háztartás rezsiköltségünket, hiszen eltávolítja a vízkövet (vízkeménységet) a vízből. A fűtőtestekre, illetve a vízforralók vagy bojlerek fűtőszálaira lerakódó 2 mm-es vízkőréteg akár 20%-kal is megnövelheti az energiafogyasztást. A BWT vízlágyító berendezései csökkentik a vízkőlerakódást, és így az energiafogyasztást, tehát kímélik a környezetet. Ez nem minden: a harmatosan lágy BWT Selyemvíznek köszönhetően akár 50%-kal csökkenthető a felhasznált mosó- és mosogatószerek mennyisége.

* keményvízhez viszonyítva 

Előnyök dióhéjban*

Élvezze a selymesen lágyvíz felejthetetlen élményét:

Simogató lágyság a zuhany alatt és a kádban

Lágy bőr, selymesen fénylő érzetű haj

Pihe-puha ruhák, törülközők 

Kevesebb vízkőlerakódás a szerelvényeken, a csempéken és a csövekben

Háztartási gépek megnövekedett élettartama

Akár 50%-kal kevesebb mosószer, tisztító- és fertőtlenítőszer fogy

Alacsonyabb energia- és fűtési költségek  

* keményvízhez viszonyítva

 

Megbízható, felsőkategóriás vízlágyító rendszerek:Vízkő bárhol kialakulhat, ahol víz folyik, csöpög, vagy pang, ugyanis a benne oldott kalcium és magnézium ionok keménnyé teszik a vizet. A BWT AQA perla vízlágyító rendszerei a hagyományos ioncserélő technológián alapulnak, amely természetes folyamatok révén csökkenti az ivóvíz keménységért felelős ionokat.

AQA perla vízlágyító család tagjait a modern design, gazdaságos, környezetbarát üzemeltetés és olyan funkciók jellemeznek, melyek a kényelmet és a higiéniát szolgálják.

Hogyan működik?

A BWT vízlágyító berendezéseiben a „kemény” víz speciális ioncserélő műgyantát tartalmazó tartályokon folyik át, amelyek eltávolítják a vízben oldott kalcium és magnézium ionokat, így lágyítva a vizet. A regenerálás során a speciális műgyantát tömény sóoldat mossa át, eltávolítva róla a kalcium és magnézium ionokat, amelyek a mosóvízzel a lefolyóba távoznak. A sóoldat és az ivóvíz sohasem érintkezik, így a regeneráló-, illetve az ivóvíz-rendszer tökéletesen elkülönül egymástól. Így garantálják a BWT vízlágyító rendszerei a legjobb minőségű ivóvizet.

A vízlágyító berendezéseknél van lehetőség nyers víz hozzá keverésre, így minden esetben a berendezés után beállítható egy kívánt vízkeménység. 5 német keménység fok felett a kezelt víz ivóvíznek minősül.

 



Ezt a terméket az alábbi változatokban is megrendelheti
Mások ezeket is megnézték




Kulcsszavak