Ravak Uni Chrome RimOff fali wc X01535

Azonosító: 163774
Gyártói cikkszám: X01535
Gyártó: Ravak
Súly: 20 kg
Készlet:

80 100 Ft89 000 Ft
Kosárba -+
Akció! 10%
Rendelésre

Ravak Uni Chrome RimOff fali wc X01535

méretek: 360 x 510 x 350 mm (szélesség / hosszúság / magasság)
falra szerelhető, ezért a szokásosnál könnyebb a helyiség tisztítása
a konzol rejtett, mely így nem rontja a megjelenést
a különösen hatékony öblítőrendszernek köszönhetően mindig tiszta a WC csésze
a WC ülőkét nem tartalmazza, azt külön kell megvásárolni: Clip rendszer - levehető ülőkerész vagy Soft Close - lecsapódásgátló mechanizmussal ellátott

A természetes anyagok kombinációjának kiégetésével, melyhez a Chrome koncepció tiszta formája párosul.

Az Uni Chrome WC csészék megfelelnek a legmagasabb higiénia elvárásoknak. Minden használat után tökéletes az öblítés. Mivel falra szerelhető, a szokásosnál könnyebb a padlózat tisztítása. A konzol rejtett, nem rontja a megjelenést.

Perem nélküli kivitel, így nincsenek elérhetetlen helyek a baktériumok számára, így a WC csésze tisztántartása tökéletesen kivitelezhető. A WC és a fal közötti szigetelés a csomagolás része. Az egyik legolcsóbb rejtett felfogatású perem nélküli WC a magyar piacon.A Chrome WC a zavaró és felesleges részletek nélküli stílus egyszerű megoldása, amely a letesztelt, beépített öblítő rendszeren alapul. A fali rögzítésnek köszönhetően a fürdőszoba, illetve a WC helyiség padlója is könnyen tisztítható.
A WC csésze rögzítési helyei takarásban vannak, így nem rontják a tiszta és stílusos összképet. A Chrome falra rögzíthető WC-ket praktikus, lassú záródású, ún. SoftClose rendszerrel felszerelt WC ülőkével kínáljuk.



Kompatibilis termékek
Mások ezeket is megnézték




Kulcsszavak