BWT AQA perla Viseo vízlágyító berendezés P0002300

BWT AQA perla Viseo vízlágyító berendezés P0002300

Akciós ár a készlet erejéig érvényes!!!

Azonosító: 154442
Gyártói cikkszám: P0002300
Gyártó: BWT
Súly: 20 kg
Készlet:

Ez a termék már nem elérhető
Ez a termék előleg köteles!

BWT AQA perla Viseo vízlágyító berendezés

BWT AQA perla Viseo – a kényeztető BWT víz lágysága minden érzékünkre hat

Érezze és élvezze lakása minden szegletében a kényeztető BWT lágy víz előnyeit: csordogálva simogatja kezét, kellemes lágysága kényezteti  bőrét.Segít, hogy zuhanyzás után a haj selymessé és puhává váljon. A mosott ruhákat pedig lágyabb éreztűvé varázsolja a selymesen lágyvíz.

A selymesen lágy víz megóvja fürdőszobáját és konyháját a makacs vízkőtől.

A zuhanyfalakon, csempéken és szerelvényeken kialakuló vízkőlerakódás nemcsak kellemetlen látványt nyújt, hanem lerövidítheti a berendezések hasznos élettartamát is. A BWT lágyvíz képes a vízkő kiválását megakadályozni és segítségével fürdőszobájának ragyogását is megőrizheti. A vízkőképződés befolyásolja a csővezetékek és a teljes vízellátó rendszer állapotát, ezért pénztárcájára nézve is súlyos következményekkel járhat.

A vízkő – melynek mértéke függ a víz keménységétől – vastag és kemény réteggel vonhatja be fűtőberendezéseinek belsejét, hőcserélőjét. Ezáltal élettartamuk jelentős mértékben lerövidülhet, ezért karbantartásuk sokkal több költséget emészthet fel. Az energiafogyasztók felületén már 1 mm vastag vízkőréteg  is akár 10%-al növelheti az energiafogyasztást, ami jócskán megnövelheti a gázszámlánkat a fűtési szezonban.

A kemény víz leküzdéséhez használjon egy igazán hatékony módszert, építse be az AQA perla vízlágyító termékcsalád valamely tagját otthonában.

Termék információ:

Hordozható kijelző egység: a rádiófrekvenciás rendszernek köszönhetően, bárhol elhelyezhető a kijelző egység, mely a vízlágyító sószintjéről, valamint családja 24 órás vízfogyasztásáról ad tájékoztatást

Központi mikroprocesszor vezérli

Hatalmas a sótartálya, így évente mindössze 2-4 utántöltés szükséges

Új Smart Metering regenerálási rendszer: gazdaságos működés, takarékos sófelhasználás

BIO funkció: beépített gyantaágy fertőtlenítés, mely biztosítja a higiénikus gyantatöltetet

 



Ezt a terméket az alábbi változatokban is megrendelheti
Mások ezeket is megnézték




Kulcsszavak