Creavit QUATRO - WC + BIDÉ 2in1 - TP326

Azonosító: 159625
Gyártói cikkszám: TP326
Gyártó: Creavit
Súly: 22 kg
Készlet:

Ez a termék már nem elérhető

Creavit QUATRO - WC + BIDÉ 2in1 - TP326

LEÍRÁS: falra szerelhető WC s bidével - QUATRO TP326  mely magába foglalja a WC-t és a Bidét egy porcelánban. Magas minőségű WC+ BIDÉ modellről van szó. Szögletes formájának köszönhetően minden Modern fürdőszoba megfelelő eleme lehet.Modern dizájnja dominánssá teszi fürdőszobájában. Ha szereti a kivételes dizájnt, akkor ez a modell lesz az Ön legmegfelelőbb választása. Exkluzív megoldás férfiak, nők és gyerekek számára is.  

HASZNÁLAT: ez egy nagy méretű modell, mely ideális nagy fürdőszobákba. Egyedülálló formája exkluzív és domináns lesz a fürdőszobájában.  

VÍZ CSATLAKOZÁS:  A bidé fúvókával ellátott csésze egyszerűen csatlakoztatható minden kiállásra flexibilis cső segítségéve - falba épített szelep, falba épített egykaros csaptelep, falba épített termosztát elem, sarok szelep stb. Csatlakozó menet mérete - külső menet 3/8". Több információról a HASZNÁLAT / Használati utasítás menü alatt olvashat.

BIDÉ FÚVÓKA: A termék árában már benne van az exkluzív fém fúvóka. A fúvóka lapos és mégis állítható bármely irányba tetszés szerint.

KIEGÉSZÍTŐK: A WC+BIDET 2in1 ára nem tartalmazza az ülőkét. Az ehhez tartozó ülést az alsó szekcióban választhatja ki a Hozzátartozó elemek résznél. Az oldalsó menünél KIEGÉSZÍTŐK megnevezéssel találhatja meg a víz melegítéséhez szükséges falba építhető keverő telepet. Amennyiben más márkát vagy más dizájnnal rendelkező keverő telepet szeretne, úgy természetesen ezt is megteheti. Amennyiben csak hideg vizet fog használni, ebben az esetben csak a szelepe lesz szüksége.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK: Súly: 22 kg.



Kompatibilis termékek
Mások ezeket is megnézték




Kulcsszavak