BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő (csaptelep nélkül) 812580MM

BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő (csaptelep nélkül) 812580MM

Akciós ár a beszállítói készlet erejéig érvényes!

Azonosító: 166059
Gyártói cikkszám: 812580MM
Gyártó: BWT
Súly: 2 kg
Készlet:

Ez a termék már nem elérhető

BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő 812580MM

Csaptelepet külön lehetséges megvásárolni!!!

Szűrd meg az ivóvizet a szabadalmaztatott BWT Magnesium Mineralizer technológiával, távolítsd el az esetlegesen előforduló illat- és ízrontó anyagokat (pl. klór) a vízből, miközben magnéziummal gazdagítod. Így nem változtatod meg a víz kémiai egyensúlyát, megőrzi eredeti kémhatását.

A szűrő lelke az egyedülálló és szabadalmaztatott BWT Mangesium Mineralizer technológia.

Az ivóvíz 5 szűrési fázison megy keresztül és magnéziummal is gazdagodik. Ezen eljárás során eltávolítja az íz- és illatrontó anyagokat, lebegő anyagokat, gazdagítja a vizet értékes magnéziummal és így optimalizálja az ásványi anyag tartalmat. 

Az eredmény lenyűgöző: felejthetetlenül frissítő ivóvíz a nap bármely pillanatában!

A Magnesium Mineralizer konyhai pult alá beépítható vízszűrő előnyei:

Íz és vitalitás ivóvizednek

A hozzáadott magnézium egyensúlyban tartja a szűrt víz ásványi anyag tartalmát. Az eredmény: szűrt, tiszta, zamatos ízvilág kiváló vízminőséggel párosulva. Ez a vízszűrési technológia tökéletesen alkalmas arra, hogy minden nap élvezd a friss ivóvizet konyhádban, fogyaszd, használd főzéshez és hozzájárulhat a kávé és tea rejtett aromáinak felszabadításához.

Okos döntés

A BWT beépített vízszűrőjével nem kell többé nehéz ásványvizes palackokat hazacipelned, gondoskodnod azok tárolásáról és szelektív hulladék gyűjtéséről. Nem terhelik környezetünket az üres műanyag palackok, továbbá megszűnik a visszaváltható palackok tisztításából származó vízpazarlás is.,

Költségek megtakarítás

A BWT vízszűrői nemcsak minőségben, hanem gazdaságosság szempontjából is igényeinkhez igazodnak. 1 liter Magnesium Mineralizer víz előállítása sokkal kevesebbe kerül, mint a legtöbb ugyanennyi mennyiségű palackozott víz.

Maximális elérhetőség

Akár otthon, az iskolában vagy a munkahelyen a Magnesium Mineralizer szűrővel kellemes, ízletes ízűvé varázsolhatod a csapvized. Töltsd fel reggel saját és családod kulacsait finom, zamatos Magensium Mineralizer vízzel konyhai csapodból!

Kényelem a nap folyamán

A BWT termékek nemcsak kényelmet nyújtanak, hanem felfrissítik testedet az egészséges és vitalizáló ivóvíz segítségével. Ezzel az egyszerű és hatékony technológiával hozzájárulhatsz tested magnéziumegyensúlyának
fenntartásához.

A jó közérzetért

A magnézium nélkülözhetetlen szerepet tölt be az élettani folyamatainkban és idegrendszervédő
hatású ásványi anyag. A megfelelő mennyiségű magnéziumbevitel hozzájárulhat
a fizikai és szellemi teljesítményedhez is.

A készülék mosogatópult alá beépíthető és a mosogatóra szerelt kis csap segítségével lehet szűrt vizet engedni. 



Kötelező termékek
Kompatibilis termékek
Mások ezeket is megnézték




Kulcsszavak