Honeywell vezeték nélküli csengő hálózati fehér DC515EP2

Honeywell vezeték nélküli csengő hálózati fehér DC515EP2

Azonosító: 182619
Gyártói cikkszám: DC515EP2
Gyártó: Honeywell
Súly: 0.3 kg
Készlet:

Ez a termék már nem elérhető

Honeywell vezeték nélküli csengő hálózati fehér DC515EP2
 
Hálózati, dugaljba dugható kapucsengő vezeték nélküli nyomógombbal, HALO keretfénnyel, 150 méter hatótávolsággal, 6 dallammal, fehér színben

A stílusos és kompakt, kiemelkedő hangminőségű Honeywell Home DC515EP2 dugaljba dugható kapucsengőhöz soha nem lesz szüksége elemekre, és tökéletesen illeszkedik életstílusához. Alvó üzemmódjának köszönhetően zavartalanul pihenhet, míg a 7 színű HALO keretfénnyel, éjszakai fénnyel, ami lágyan, komfortosan világítva mutat utat a sötétben.

A hordozható ajtócsengőt bárhová magával viheti otthonában vagy a kertben; a Honeywell ActivLink™ technológia megbízható vezeték nélküli hatótávolságot biztosít akár 150 m távolságig, míg a 84 dB maximális hangerő akár 80 m távolságból is hallható.

A szabályozható hangerőnek és az innovatív alvó/néma üzemmódnak köszönhetően, amely a csengőt határozatlan időre vagy előre megadott 3, 6, 9 vagy 12 órás időszakra elnémítja, a család zavartalanul pihenhet családi filmezés vagy alvás közben.

Az innovatív halogén fény és a LED villogó diszkrét, de hatékony vizuális figyelmeztetők, amelyek zajos környezetben kiegészítik a választott dallamot, vagy segítenek, amikor a csengő nem hallható.

Kompakt és gyönyörű design, a mindennel harmonizáló fehér és szürke kivitel az Ön otthonát szem előtt tartva készült el.

Ha becsenget, vendége a nyomógombon lévő visszajelző LED fénynek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a csengő működik. Ossza meg családjával, barátaival a “titkos kopogás módot”, ha érkezéskor így csengetnek, másik dallam szólal meg, így Ön rögtön tudja, hogy közeli barát, családtag érkezett.

A 868 Mhz frekvenciájú Honeywell ActivLink™ az innovatív vezeték nélküli protokollunk, amely nagyobb tartománykapacitást, tartósabb, akár 2 éves akkumulátor élettartamot, valamint fokozott csatlakozási megbízhatóságot kínál, mindezt a 2 éves termékminőségi garanciánkkal.







Kulcsszavak