Cata DREAM BASIC COVID KILLER légtisztító páraelszívó 02201002

Azonosító: 186698
Gyártói cikkszám: 02201002
Gyártó: Cata
Súly: 8.5 kg
Készlet:

254 990 Ft
Kosárba -+
Rendelésre

Cata DREAM BASIC COVID KILLER légtisztító páraelszívó 02201002
 
 2 év garancia, Tisztítja, eltávolítja a baktériumokat, vírusokat és a szennyező részecskéket levegőben és szilárd felületeken, valamint elemzi és kezeli a levegő minőségét.
Zajszint: 32 dB(A) min-max
érintővezérlés
 
Nagyhatékonyságú légtisztító (99,97%-os hatékonyság vírusok és baktériumok ellen, 100%-os hatékonyság a koronavírus ellen, 100%-os porszűrés, 99,97%-os hatékonyság az allergének ellen, 99,97%-os hatékonyság szennyező anyagok ellen), 200 m3/óra tisztított levegő szállítás, touch control érintővezérlés, hatékonyság: 30 m2, 75 m3 - 2,5 méteres  belmagasság esetén, 6 légtisztítási sebesség, 4 féle szűrő: előszűrő, vírus és baktérium szűrő, aktívszén-szűrő, HEPA H13 filter, csendes és intenzív mód, 8 órás időzítő, nappali és éjszakai üzemmód, teljesítmény: 95 W, Súly: 8,5 kg
 
A NONVIRAIR® technológia az anyagállapot-változáson alapul, a levegő részecskéit átalakítva, amely az összes légszennyező anyag, beleértve a vírusok elpusztítását eredményezi. A folyamat után a hidroxilgyökök és az oxigén átrendezik kémiai szerkezetüket és ártalmatlan molekulákat képeznek, például vizet (H2O), szén-dioxidot, oxigént és hidrogént, amelyek viszont hidroxilokat képeznek. A folyamat új állapotba hozza a levegőt, elpusztítja ezeket a szennyező anyagokat, és átrendezi a kémiai szerkezeteket, amely felszabadítja a hidrogént és az oxigént a molekuláris kötésből.
 
  • A légsterilizáló modellek hatékonysága korlátozott a vírus eltávolításában. A NONVIRAIR® technológiával nemcsak a levegőt tisztítjuk meg a baktériumoktól és vírusoktól, hanem a szilárd felületeket is.
     
  • A legtöbb tisztító a piacon 20 m2-nél nagyobb helyre nem alkalmas, a mi modelljeink 120 m2-ig vagy 288 m3-ig terjednek.
     
  • A sterilizálók szűrői idővel megtelnek, és a legalacsonyabb modellek nem számolnak be a tisztítási szintről, a teljesítményről vagy a szűrő telítettségéről, az új CATA modellek valós időben tájékoztatnak a levegőminőségről a TFT képernyőnek köszönhetően.
     
  • Az olyan professzionális rendszerek, mint az ózongenerátorok, veszélyesek lehetnek (tüdőkárosodást okozhatnak), sőt néhány piacon be voltak tiltva.
     
  • A kezdeti előszűrő újrahasznosítható úgy, hogy kimossa, amikor a készülék figyelmeztetést jelenít meg.
     
  • Az integrált szénszűrő a NONVIRAIR® rendszer folyamatának köszönhetően automatikusan megtisztul, és nem kell cserélni vagy tisztítani, a piacon lévő egyéb készülékekkel ellentétben, amelyeket 3-6 havonta cserélni kell.
     
  • Mivel a Hepa szűrő kezelt levegőt kap, amely már áthaladt az Előszűrő + NONVIRAIR® + Szén folyamaton, ennek a szűrőnek a várható élettartama körülbelül 18 hónapra nő, összehasonlítva a szokásos 3-12 hónappal.
  • A vírusok és baktériumok fertőtlenítésének hatékonyságát és eredményeit tesztek igazolták, és a Polytechnic University UPC tanúsítvánnyal rendelkezik. Az üzembiztonságot, az elektromos teszteket és az EMC-kompatibilitást a hivatalos német VDE laboratórium szerezte be és tanúsította (más gyártóknál nincs ilyen).



Mások ezeket is megnézték




Kulcsszavak