Házhozszállítás

Webáruházunkban vásárolt termékeinket kedvező feltételekkel házhoz is szállítjuk Önnek. 

Megrendelését igény esetén Magyarország egész területére ki is szállítjuk Önnek. A kiszállítást saját teherautóinkkal, és futárszolgálatok (FáMa Futárszolgálat, Cs-Sprint, MPL) segítségével végezzük. A szállítási dijakat a megrendelés összsúlya alapján kalkuláljuk (kivéve kádak, törékeny, túlméretes, túlsúlyos, nehezen kezelhető termékek), és megrendelésenként értendő.

Elsődleges szempontunk a megrendelt termékek alapján az Önnek legkedvezőbb árú, és legbiztonságosabb szállítást kiválasztani és biztosítani. A szállítmányozót minden esetben logisztikai csoportunk választja ki partnereink ajánlatai és saját szállítási kapacitásunk figyelembevételével.
 

Futárszolgálattal feladható csomagok esetén a bruttó szállítási díjainkat (törékeny árukezeléssel) Magyarország területén az alábbi táblázatban találja:

Szállítási díjaink tartalmazzák a futárszolgálatok által biztosított "törékeny árukezelés" extra szolgáltatás árát!

Súly

Díj
Magyarország egész területén (bruttó)

0-1,99 kg 1 500 Ft
2-4,99 kg 1 900 Ft
5-9,99 kg 2 400 Ft
10-19,99 kg 2 900 Ft
20-29,99 kg 3 900 Ft
30-39,99 kg 4 900 Ft
40-49,99 kg 6 500 Ft
50-59,99 kg 7 500 Ft
60-69,99 kg 8 000 Ft
70-79,99 kg 8 500 Ft
80-89,99 kg 9 000 Ft
90-99,99 kg 9 500 Ft
100 kg felett Egyedi ár

 

  

 

 

 

 

 

 

Kiemelten törékeny, nagyméretű, túlsúlyos, különleges kezelést igénylő termékek kiszállítása:

A szállítási díj az alábbiak szerint alakul:

Különleges szállítási díj = Futárszolgálatos kiszállítási díj + Különleges kezelési felár

A különleges kezelés extra díjait az alábbi táblázat tartalmazza:

 

Termékkategória

Extra díj
Magyarország egész területén (bruttó)

Gránit mosogató 2000 Ft
WC, mosdó, bidé, vizelde, stb. 2000 Ft
Tükör 4000 Ft
Kád 8000 Ft
Kád elő, és oldallap 4000 Ft
Kádparaván 4000 Ft
Zuhanykabin 6000 Ft
Zuhanyfal, Zuhanyajtó 5000 Ft
Bútor (50 cm felett) 6000 Ft
Víztisztító, vízlágyító berendezések 5000 Ft
Zuhanytálca
(öntött márvány, kerámia)
6000 Ft
Vízlágyító só (4 zsák fölött) Egyedi ár
Szauna Egyedi ár
Masszázsmedence / medence Egyedi ár
Lapradiátor Egyedi ár

 

 

Amennyiben egy megrendelésben több feláras szállítási díjjal rendelkező terméket is vásárol, egyedi kedvezményes szállítási árat biztosítunk!

Ezen termékek szálítási díját az alábbi paraméterek alapján határoztuk meg:

- méret,
- súly,
- gyári csomagolás minősége,
- törékenység, pakolhatóság.

A szállítás pontos összegéről a megrendelés véglegesítése előtt e-mail-ben tájékoztatjuk.

Törékeny (zuhanyfal, üvegfal, tükör stb.), nagyméretű (kád, zuhanytálca, zuhanykabin, stb.), túlsúlyos (vízlágyító só. stb.) csomagok esetén megrendelését az ország egész területén saját kollegáink, illetve speciális szállítmányozó cégen keresztül szállítják házhoz. Ezek a termékek futárszolgálattal nem kézbesíthetőek, mivel különös odafigyelést igényelnek. A csomagok biztonságos kézbesítését csak így tudjuk vállalni. 

A megrendelt termékek kiszállítása a megrendelésben szereplő összes termék beérkezésekor indul. A termékek beérkezéséről rendszerünk, vagy kollégáink folyamatosan tájékoztatják Önt a megrendelésben megadott e-mail címen, vagy telefonszámon. Amennyiben a megrendelt termékek szállítását több részletben, vagy esetleg több címre kéri, akkor a szállítás költségei változhatnak.

A vásárláskor rendszerünk a termékek nettó súlya alapján kalkulálja a szállítási költséget, de nem figyeli, hogy kiemelten törékeny, túlméretes, speciális kezelést igénylő, vagy túlsúlyos terméket tartalmaz-e. Ennek következtében az ott megjelölt információk csak tájékoztató jellegűek, és csak futárszolgálattal feladható csomagokra vonatkozik. Minden esetben igyekszünk az előzetesen kalkulált szállítási költséget tartani, de egyes termékek esetén a csomagolás súlya, mérete, szállíthatósága jelentősen megnövelheti a szállítási költségeket. Minden esetben a megrendelésben szereplő termékek szállíthatósága, partnereink egyedi díjai alapján a lehető legoptimálisabb, legbiztonságosabb, és leggazdaságosabb szállítási lehetőséget választjuk Önnek.

Kiszállítás saját autóval:

A házhozszállítást üzletünk nyitvatartási idejében tudjuk biztosítani (munkanapokon 9-17 óráig). A kiszállítás pontos idejéről kollégáink telefonon értesítik Önt. 

Kiszállítás futárszolgálattal:

A kiszállítás munkanapokon 9-17 óra között történik a kiszállításra egyeztetett napon. A termék érkezésének pontos időpontjáról a futárszolgálat diszpécserei tudják Önöket tájékoztatni a megadott fuvarlevélszám alapján. Ezzel kapcsolatban kollégáink nem tudnak tájékoztatást adni. Futárszolgálatos kiszállítás esetén a kiszállítás feltételein a kiszállításra megjelölt napot megelőző munkanapon 10:00-ig van lehetősége módosítani.

Fontos információk:

Házhozszállítás esetén megrendeléskor kötelező szállítási nevet, címet, telefonszámot megadni. Ilyenkor olyan címet adjon meg melyen a termékek átvételét biztosítani tudja. Amennyiben a leegyeztetett szállítási napon, és címen a futárjaink a terméket nem tudják kézbesíteni, az ismételt kiszállítás költségei a Vevőt terhelik. Kérjük,hogy átvételkor győződjön meg, hogy a  megrendelt terméket szállították-e ki Önnek, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Futárszolgálattal feladott, elégtelen gyári csomagolású termékek esetén előfordulhat, hogy a szállítás biztonságosabbá tétele miatt a gyári dobozt felnyitjuk, és kiegészítő csomagolóanyagot alkalmazunk.

Esetleges kifogását haladéktalanul jelezze a szállítónál és a vevőszolgálat felé az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 20 994 0447 vagy +36 30 598 7004  -  Telefonszámaink kizárólag nyitvatartási időben üzemelnek!
E-mail: info@szaniterplaza.hu

A termékek átvétele után mennyiségi, vagy sérülésre vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A fenti szállítási díjak a megadott szállítási címen az utcán történő átadásra vonatkoznak. Emeletre való felhordást a szállítási költség nem tartalmaz.

MPL (Posta): Mivel az MPL aktuális árlistája alapján törékeny csomagokat csak jelentős (+75%) felár ellenében vállal, ezért az MPL-el történő szállítás esetén a fenti díjakat és feltételeket nem tudjuk garantálni. Amennyiben Ön kifejezetten az MPL szállítást kéri, akkor a díjak a Magyar Posta aktuális árlistája, és feltételei alapján lesznek egyedileg kalkulálva.