Háztartás és konyha
Utoljára megtekintett termékek
Szaniter Plaza Információk
Cím: 1135 Budapest, 
Reitter Ferenc utca 56.
Rendkívüli nyitvatartás: KATTINTSON IDE!
Telefon:

06 20 994 0447
06 30 598 7004

E-mail: info@szaniterplaza.hu
Koronavírus járvány miatti tájékoztatónk

Az alábbi információkat folyamatosan frissítjük, és visszavonásig érvényesek!

Utolsó frissítés: 2020. március 22.

 

A legfontosabbak:

Webshopunk üzemel.

A rendelések feldolgozása folyamatos.

Házhozszállítás zavartalanul működik.

Ügyfélszolgálatunk e-mail-ben és telefonon elérhető.

Megrendelések személyes átvétele korlátozott, kizárólag előre megrendelt termékek átvétele lehetséges munkanapokon 11:00 és 14:30 között.

Személyes ügyfélszolgálat és bemutatóterem átmenetileg zárva.

 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

A világméretű koronavírus járvány miatt cégünk működésében átmeneti változásokat vagyunk kénytelenek eszközölni az Ügyfeleink és kollégáink biztonsága érdekében. Itt tájékozódhat a jelenlegi korlátoztásainkról, illetve a vásárlást érintő változásokról.

Cégünk folyamatosan, a pillanatnyi körülményeknek megfelelően az Önök rendelkezésére áll, de kérjük Önöket szíveskedjenek átmenetileg elfogadni, és betartani kényszerű intézkedéseinket. 

1. Személyes ügyfélszolgálatunk és bemutatótermünk 2020. március 23-tól átmenetileg ügyfeleket nem fogad. A megrendelt termékek ügyfélszolgálatunkon történő személyes átvétele is csak korlátozottan lehetséges ( munkanapokon 11:00 - 14:30 ).

E-mail-en és telefonon továbbra is állunk rendelkezésükre.

A beérkező megrendelések feldolgozása akadálymentesen történik.

2. Webshopunk folyamatosan üzemel, és fogadja megrendeléseiket! Megrendeléseiket kizárólag webshopunkon keresztül tudják leadni.

3. A megrendelt termékek személyes átvétele kizárólag munkanapokon 11:00 és 14:30 között van lehetőség. Az üzletben egyszerr csak egy személy tatózkodhat, és kizárólag a megrendelés kifizetlése, és a számla átvétele erejéig. Termékek átadása szabad térben történik.

4. Házhozszállításunk folyamatosan üzemel, mind futárszolgálattal, mind saját autóinkkal történő kiszállítás esetén Magyarország területén. Átmenetileg kizárólag a termékek utcai átadása lehetséges. Szállítóink lakásba, lépcsőházba nem mennek be. A megrendelés átvételét személyi igazolványuk bemutatásával, és annak számának rögzítésével igazolhatják.

5. Kérjük Ügyfeleinket, hogy a személyes kontaktusok minimalizálása érdekében megrendeléskor válasszák a házhozszállítást,  illetve fizetési módként az online bankkártyás fizetést, vagy a banki átutalást. Személyes átvételt csak a legvégsőbb esetben válasszák!

 

Kollegáink megfeszítetten dolgoznak azon, hogy szolgáltatásainkban ne legyenek fennakadások. Sajnos a kialakult helyzetben minden erőfeszítésünk ellenére akadhatnak problémák. Sok külföldről, rendelésre érkező termékünk beszerzési ideje módosulhat a megrendelés feldolgozása folyamán. Kérjük szíves türelmüket, és megértésüket.

Köszönjük, hogy megérti és tudomásul veszi korlátozásainkat, és kéréseinket tiszteletben tartja. Mindannyiunk érdeke, hogy a járványhelyzet mihamarabb megoldódjon.

Jó egészséget kívánunk Önöknek!

Üdvözlettel,
Szaniter Plaza