Háztartás és konyha
Szaniter Plaza Információk
Cím: 1135 Budapest, 
Reitter Ferenc utca 56.
Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 9-17
Szombat : 9-13

Telefon: 06 20 994 0447
06 30 598 7004
E-mail: info@szaniterplaza.hu
Házhozszállítás

Webáruházunkban vásárolt termékeinket kedvező feltételekkel házhoz is szállítjuk Önnek.

A kiszállítást könnyen kezelhető, nem törékeny csomagok esetén Budapesten és az ország többi területén futárszolgálat (CS-Sprint) segítségével végezzük. A szállítási dijakat a megrendelés összsúlya alapján kalkuláljuk (kivéve kádak, törékeny, túlméretes, túlsúlyos termékek), és megrendelésenként értendő. A súlyhatárokban szereplő értékek egész kg-ra, lefelé kerekítve szerepelnek.

Futárszolgálattal feladható csomagok esetén a bruttó szállítási díjainkat az alábbi táblázatban találja:

Szállítási cím Súly (lefelé kerekítve) Díj (bruttó)
Budapest 0-10 kg 1 900 Ft
Budapest 10-30 kg 2 900 Ft
Budapest 30-70 kg 3 900 Ft
Budapest 70-100 kg 4 900 Ft
Budapest 100 kg felett egyedi ár!
     
Vidék 0-5 kg 1 900 Ft
Vidék 5-15 kg 2 900 Ft
Vidék 15-30 kg 3 900 Ft
Vidék 30-70 kg 4 900 Ft
Vidék 70-100 kg 5 900 Ft
Vidék 100 kg felett egyedi ár!

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Törékeny, nagyméretű, túlsúlyos termékek kiszállítása saját teherautóval.

 

A szállítási díj az alábbiak szerint alakul:

Különleges szállítási díj = Futárszolgálatos kiszállítási díj + Különleges kezelési felár

A különleges kezelés extra díjait az alábbi táblázat tartalmazza.

Szállítási cím (megye) Extra díj (bruttó)
Budapest 1500 Ft
Pest 2500 Ft
Heves 4000 Ft
Fejér 4000 Ft
Komárom-Esztergom 4000 Ft
Nógrád 5000 Ft
Győr-Moson-Sopron 5000 Ft
Veszprém 5000 Ft
Borsod-Abaúj-Zemplén 7000 Ft
Jász-Nagykun-Szolnok 7000 Ft
Csongrád 7000 Ft
Bács-Kiskun 7000 Ft
Somogy 7000 Ft
Tolna 7000 Ft
Szabolcs-Szatmár-Bereg 9000 Ft
Hajdú-Bihar 9000 Ft
Békés 9000 Ft
Baranya 9000 Ft
Vas 9000 Ft
Zala 9000 Ft

Ezen termékek szálítási díját az alábbi paraméterek alapján határoztuk meg:

- méret,
- súly,
- gyári csomagolás minősége,
- törékenység, pakolhatóság,
- szállítás helye, Budapesttől mért távolsága.

A szállítás pontos összegéről a megrendelés véglegesítése előtt e-mail-ben tájékoztatjuk.

Törékeny (zuhanyfal, üvegfal, tükör stb.), nagyméretű (kád, zuhanytálca, zuhanykabin, stb.), túlsúlyos (vízlágyító só. stb.) csomagok esetén megrendelését az ország egész területén saját kollegáink, illetve speciális szállítmányozó cégen keresztül szállítják házhoz. Ezek a termékek futárszolgálattal nem kézbesíthetőek, mivel különös odafigyelést igényelnek. A csomagok biztonságos kézbesítését csak így tudjuk vállalni. 

Felhívjuk figyelmét, hogy ingyenes kiszállítással megjelölt termékeink esetén az ingyenes kiszállítás csak a megjelölt termékre vonatkozik. Amennyiben más terméket is rendel az ilyen módon akciós termékkel együtt, az akciós termék súlya levonásra kerül a megrendelés teljes súlyából. Ilyenkor a szállítási költség a csökkentett súly alapján kalkulálódik.

A megrendelt termékek kiszállítása a megrendelésben szereplő összes termék beérkezésekor indul. A termékek beérkezéséről rendszerünk, vagy kollégáink folyamatosan tájékoztatják Önt a megrendelésben megadott e-mail címen, vagy telefonszámon. Amennyiben a megrendelt termékek szállítását több részletben, vagy esetleg több címre kéri, akkor a szállítás költségei változhatnak.

A vásárláskor rendszerünk a termékek nettó súlya alapján kalkulálja a szállítási költséget, de nem figyeli, hogy törékeny, túlméretes, vagy túlsúlyos terméket tartalmaz-e. Ennek következtében az ott megjelölt információk csak tájékoztató jellegűek, és csak futárszolgálattal feladható csomagokra vonatkozik. Minden esetben igyekszünk az előzetesen kalkulált szállítási költséget tartani, de egyes termékek esetén a csomagolás súlya, mérete, szállíthatósága jelentősen megnövelheti a szállítási költségeket. Minden esetben a lehető legoptimálisabb, legbiztonságosabb, és leggazdaságosabb szállítási módot választjuk Önnek.

Kiszállítás saját autóval:

A házhozszállítást üzletünk nyitvatartási idejében tudjuk biztosítani (munkanapokon 9-17 óráig). A kiszállítás pontos idejéről kollégáink telefonon értesítik Önt. 

Kiszállítás futárszolgálattal:

A kiszállítás munkanapokon 9-17 óra között történik a kiszállításra egyeztetett napon. A termék érkezésének pontos időpontjáról a futárszolgálat diszpécserei tudják Önöket tájékoztatni a megadott fuvarlevélszám alapján. Ezzel kapcsolatban kollégáink nem tudnak tájékoztatást adni. Futárszolgálatos kiszállítás esetén a kiszállítás feltételein a kiszállításra megjelölt napot megelőző munkanapon 10:00-ig van lehetősége módosítani.

 

Fontos információk:

Házhozszállítás esetén megrendeléskor kötelező szállítási nevet, címet, telefonszámot megadni. Ilyenkor olyan címet adjon meg melyen a termékek átvételét biztosítani tudja. Amennyiben a leegyeztetett szállítási napon, és címen a futárjaink a terméket nem tudják kézbesíteni, az ismételt kiszállítás költségei a Vevőt terhelik. Kérjük,hogy átvételkor győződjön meg, hogy a  megrendelt terméket szállították-e ki Önnek, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását haladéktalanul jelezze a szállítónál és a vevőszolgálat felé az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 20 994 0447 vagy +36 30 598 7004  -  Telefonszámaink kizárólag nyitvatartási időben üzemelnek!
E-mail: info@szaniterplaza.hu

A termékek átvétele után mennyiségi, vagy sérülésre vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A fenti szállítási díjak a megadott szállítási címen az utcán történő átadásra vonatkoznak. Emeletre való felhordást a szállítási költség nem tartalmaz.