Creavit BIDÉ 2in1 fali wc bidével matt szürke- FE320.S

Creavit BIDÉ 2in1 fali wc bidével matt szürke- FE320.S
Creavit BIDÉ 2in1 fali wc bidével matt szürke- FE320.SCreavit BIDÉ 2in1 fali wc bidével matt szürke- FE320.S

Azonosító: 170713
Gyártói cikkszám: FE320.S
Gyártó: Creavit
Súly: 25.5 kg
Készlet:

175 000 Ft
Kosárba -+
Bemutatóteremben kiállítva
Rendelésre

Creavit BIDÉ 2in1 Perem nélküli fali wc bidével matt szürke- FE320.S
 
Az ülöke nem tartozék! Külön szükséges megvásárolni!
 
LEÍRÁS: falra szerelhető WC s bidével - RIM-OFF FE320 MATT SZÜRKE mely magába foglalja a WC-t és a Bidét egy porcelánban. Magas minőségű WC+ BIDÉ modellről van szó. Modern formájának köszönhetően minden Modern fürdőszoba megfelelő eleme lehet. 
 
KÜLÖNLEGESSÉGE az öblítési újításában rejlik, melynél eltűnt a wc gallérperem része. Ezáltal könnyen tisztítható és a baktériumok megtelepedése, így lehetetlenné vált. Másik előnye a rejtett szerelés, mely lehetővé teszi a víztakarékos öblítést 2,5/4 liter vízre. A legkelendőbb termékeink közé tartozik. Helytakarékos megoldás férfiak, nők és gyerekek számára is. 
 
HASZNÁLAT: ez egy közép méretű modell, mely ideális a legtöbb fürdőszobákba. Egyedülálló formája exkluzív és domináns lesz a fürdőszobájában. 
 
VÍZ CSATLAKOZÁS: A bidé fúvókával ellátott csésze egyszerűen csatlakoztatható minden kiállásra flexibilis cső segítségéve - falba épített szelep, falba épített egykaros csaptelep, falba épített termosztát elem, sarok szelep stb. Csatlakozó menet mérete - külső menet 3/8". Több információról a 
 
HASZNÁLAT / Használati utasítás menü alatt olvashat. 
 
BIDÉ FÚVÓKA: A termék árában már benne van az exkluzív krómozott fúvóka. A fúvóka lapos és mégis állítható bármely irányba tetszés szerint. (De nem használat közben) 
 
KIEGÉSZÍTŐK: A WC+BIDET 2in1 ára nem tartalmazza az ülőkét. Az ehhez tartozó ülést az alsó szekcióban választhatja ki a Hozzátartozó elemek résznél. Az oldalsó menünél KIEGÉSZÍTŐK megnevezéssel találhatja meg a víz melegítéséhez szükséges falba építhető keverő telepet. Amennyiben más márkát vagy más dizájnnal rendelkező keverő telepet szeretne, úgy természetesen ezt is megteheti. Amennyiben csak hideg vizet fog használni, ebben az esetben csak a szelepe lesz szüksége. 
 
MŰSZAKI PARAMÉTEREK: Súly:25,5 kg.

 

 



Kompatibilis termékek
Mások ezeket is megnézték




Kulcsszavak