Cata DREAM COVID KILLER légtisztító páraelszívó 02201001

Azonosító: 186699
Gyártói cikkszám: 02201001
Gyártó: Cata
Súly: 8.5 kg
Készlet:

284 990 Ft
Kosárba -+
Rendelésre

Cata DREAM COVID KILLER légtisztító páraelszívó 02201001
 
2 év garancia, Tisztítja, eltávolítja a baktériumokat, vírusokat és a szennyező részecskéket levegőben és szilárd felületeken, valamint elemzi és kezeli a levegő minőségét.
Zajszint: 32 dB(A) min-max
érintővezérlés
 

Nagyhatékonyságú légtisztító (99,97%-os hatékonyság vírusok és baktériumok ellen, 100%-os porszűrés, 99,97%-os hatékonyság az allergének ellen, 100%-os hatékonyság a koronavírus ellen, 99,97%-os hatékonyság szennyező anyagok ellen), 200 m3/óra tisztított levegő szállítás, valós idejű levegőminőség ellenőrzés beltéren, VOC és CO2 érzékelő, touch control érintővezérlés, LED kijelzés, Színes TFT kijelző valós idejű levegőminőségi szinttel és grafikával és szűrőcsere kijelzéssel, hatékonyság: 30 m2, 75m3 - 2,5 méteres belmagasség esetén, , 6 légtisztítási sebesség, 4 féle szűrő: előszűrő, vírus és baktérium szűrő, aktívszén-szűrő, HEPA H13 filter, csendes és intenzív mód, 12 órás időzítő, nappali és éjszakai üzemmód, teljesítmény: 95 W, Súly: 8,5 kg

A NONVIRAIR® technológia az anyagállapot-változáson alapul, a levegő részecskéit átalakítva, amely az összes légszennyező anyag, beleértve a vírusok elpusztítását eredményezi. A folyamat után a hidroxilgyökök és az oxigén átrendezik kémiai szerkezetüket és ártalmatlan molekulákat képeznek, például vizet (H2O), szén-dioxidot, oxigént és hidrogént, amelyek viszont hidroxilokat képeznek. A folyamat új állapotba hozza a levegőt, elpusztítja ezeket a szennyező anyagokat, és átrendezi a kémiai szerkezeteket, amely felszabadítja a hidrogént és az oxigént a molekuláris kötésből.

  • A légtisztító modellek hatékonysága korlátozott a vírus eltávolításában. A NONVIRAIR® technológiával nemcsak a levegőt tisztítjuk meg a baktériumoktól és vírusoktól, hanem a szilárd felületeket is.
     
  • A legtöbb tisztító a piacon 20 m2-nél nagyobb helyre nem alkalmas, a mi modelljeink 120 m2-ig vagy 288 m3-ig terjednek.
     
  • A tisztítók szűrői idővel megtelnek, és a legalacsonyabb modellek nem számolnak be a tisztítási szintről, a teljesítményről vagy a szűrő telítettségéről, az új CATA modellek valós időben tájékoztatnak a levegőminőségről a TFT képernyőnek köszönhetően.
     
  • Az olyan professzionális rendszerek, mint az ózongenerátorok, veszélyesek lehetnek (tüdőkárosodást okozhatnak), sőt néhány piacon be voltak tiltva.
     
  • A kezdeti előszűrő újrahasznosítható úgy, hogy kimossa, amikor a készülék figyelmeztetést jelenít meg.
     
  • Az integrált szénszűrő a NONVIRAIR® rendszer folyamatának köszönhetően automatikusan megtisztul, és nem kell cserélni vagy tisztítani, a piacon lévő egyéb készülékekkel ellentétben, amelyeket 3-6 havonta cserélni kell.
     
  • Mivel a Hepa szűrő kezelt levegőt kap, amely már áthaladt az Előszűrő + NONVIRAIR® + Szén folyamaton, ennek a szűrőnek a várható élettartama körülbelül 18 hónapra nő, összehasonlítva a szokásos 3-12 hónappal.
  • A vírusok és baktériumok fertőtlenítésének hatékonyságát és eredményeit tesztek igazolták, és a Polytechnic University UPC tanúsítvánnyal rendelkezik. Az üzembiztonságot, az elektromos teszteket és az EMC-kompatibilitást a hivatalos német VDE laboratórium szerezte be és tanúsította (más gyártóknál nincs ilyen).

 



Mások ezeket is megnézték




Kulcsszavak