Creavit VITROYA kombi wc BIDÉ 2in1 - VT3641

Creavit VITROYA kombi wc BIDÉ 2in1 - VT3641
Creavit VITROYA kombi wc BIDÉ 2in1 - VT3641Creavit VITROYA kombi wc BIDÉ 2in1 - VT3641Creavit VITROYA kombi wc BIDÉ 2in1 - VT3641Creavit VITROYA kombi wc BIDÉ 2in1 - VT3641

Azonosító: 175231
Gyártói cikkszám: VT3641
Gyártó: Creavit
Súly: 33 kg
Készlet:

Ez a termék jelenleg nem elérhető

Creavit VITROYA kombi wc BIDÉ 2in1 - VT3641
 
Komplett specifikáció
LEÍRÁS: kombi wc bidével - VITROYA VT3641 UNI (univerzális kifolyású, lehetőség van a falba vagy a padlóba való kialakításra)  Magas kategóriás kombi WC+BIDÉ 2in1 wcről van szó. Exkluzív megoldás férfiak, nők és gyerekek számára is.
 
HASZNÁLAT: Ez a modell főleg modern stílusú fürdőszobákba való. 
 
VÍZ CSATLAKOZÁS:  A bidé fúvókával ellátott csésze egyszerűen csatlakoztatható minden kiállásra flexibilis cső segítségéve - falba épített szelep, falba épített egykaros csaptelep, falba épített termosztát elem, sarok szelep stb. Csatlakozó menet mérete - külső menet 3/8". Több információról a HASZNÁLAT / Használati utasítás menü alatt olvashat.

ZUHANYZÁS: Minden kombi WC+BIDÉ 2in1 modell tartalmaz eco öblítést melyet,  3/6 l -es mennyiségekre állíthat be.

BIDÉ FÚVÓKA: A termék árában már benne van az exkluzív krómozott fúvóka. A fúvóka lapos és mégis állítható bármely irányba tetszés szerint. (De nem használat közben) 


KIEGÉSZÍTŐK: A WC+BIDET 2in1 ára nem tartalmazza az ülőkét. Az ehhez tartozó ülést az alsó szekcióban választhatja ki a Hozzátartozó elemek résznél. Az oldalsó menünél KIEGÉSZÍTŐK megnevezéssel találhatja meg a víz melegítéséhez szükséges falba építhető keverő telepet. Amennyiben más márkát vagy más dizájnnal rendelkező keverő telepet szeretne, úgy természetesen ezt is megteheti. Amennyiben csak hideg vizet fog használni, ebben az esetben csak a szelepe lesz szüksége.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK: Súly: 46 kg.Kompatibilis termékek
Mások ezeket is megnézték
Kulcsszavak