Hansgrohe termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 1 992 Ft - 2 135 929 Ft

Hansgrohe termékek

Az 1901-ben a Fekete-erdőben alapított HANSGROHE vállalat csaptelepeivel, zuhanyfejeivel és zuhanyrendszereivel formát és funkciót ad a víznek. Az olyan egyedülálló találmányok, mint az első kézizuhany különböző vízsugarakkal, az első kihúzható konyhai csaptelep vagy akár az első zuhanyrúd kiemelkednek a cég történetéből.

Termékminőség
Bízza rá magát biztonságos és stabil termékeinkre, melyek hosszú élettartamra készültek. A Hansgrohe minőség egyet jelent a könnyű kezelhetőséggel, az intelligens működéssel, az egyszerű szereléssel és a valódi értéktöbbletet adó technológiákkal.

Dizájnminőség
A kiváló dizájn túléli a rövid életű trendeket. Azaz: időtálló fürdőszobai termékeinket még évek múlva is szeretni fogja, és szívesen használja őket. A Hansgrohe dizájnminőség mindig egyet jelent a belső és a külső szépséggel. Ezt számos kitüntetés és dizájndíj igazolja.

Gyártási minőség
A Hansgrohe válogatott alapanyagokat, csúcstechnológiát és precíziós munkát alkalmaz a gyártásban. Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, az erőforrások hatékony felhasználására és a személyzet jó munkakörülményeire. Az ilyen fenntartható és értékes módon gyártott termékeket nyugodt lelkiismerettel megvásárolhatja.

Szervizminőség
Mindig elérhetőek vagyunk az Ön számára. Találkozzon a Hansgrohével különböző kiállításokon és rendezvényeken, vagy ismerje meg a csaptelepeket és a zuhanyokat élőben a Hansgrohe Aquadémián. Az, hogy szakmai és kereskedelmi partnereink egyaránt kiváló képzésben részesültek, ugyancsak az Ön hasznára válik.

A Hansgrohe csoport a hosszú élettartamú, minőségi termékek, valamint az emberek és a környezet iránti felelősségvállalás híve. Az erőforrás-takarékos termékek fenntartható gyártása nemzetközi szinten a vállalati magatartásban gyökerezik.