Ravak termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 200 Ft - 989 100 Ft

Ravak termékek

A RAVAK cseh céget a Kreysa és Vařeka család alapította 1991-ben. Az évek folyamán a portfólió és az üzemegységek folyamatos fejlesztésének köszönhetően, mára a RAVAK, Közép-Európa legnagyobb fürdőszoba berendezés gyártója lett. A termékválasztékban eleinte csak zuhanykabinok és kádak szerepeltek, eredetileg egy francia gyártótól. 1993-ban a RAVAK saját fejlesztésbe kezdett, majd egy évvel később bemutatta a Supernova zuhanykabint, mely saját, szabadalmaztatott technológiájával készült, és amelyet vásárlóink mindmáig a piacon található legmegbízhatóbb zuhanyfülkének tartanak.

A cseh RAVAK Rt. leányvállalataként, 1999-ben kezdte el működést a RAVAK Hungary Kft., a vállalkozás mögött pedig valódi gazdasági sikertörténet van.

A jelenleg 53 főt foglalkoztató szervezet maghatározó szereplője a magyar fürdőszobai- berendezések és kiegészítők piacának. Ezt a sikeres pozíciót 6 termékkategóriában szolgáltatja: zuhanykabinok és zuhanyajtók / zuhanytálcák, padlóösszefolyók / zuhanyfolyókák / kádak, kádparavánok / mosdók és fürdőszobabútorok / szaniter kerámia és kiegészítők / csaptelepek és kiegészítők.

A RAVAK további jellegzetessége – ami egyedülálló ezen a szolgáltatási területen -, hogy fürdőszobai mérettől függetlenül, tökéletes összhangot kínálva, fürdőszobai koncepciókat ajánl a vásárlóknak, az egységes design és a kifogástalan megmunkálás jegyében.

A RAVAK designerei – Krystof Nosal, Vrtiška&Žák és Achim Storz – gondoskodnak arról, hogy évről-évre nemzetközi szakavatott zsűri előtt méressék meg tudásukat a RAVAK termékeken keresztül. Ennek hozadéka a számos bezsebelt és megnyert elismerés: RedDot Design Award, IF design Award, Top Design Award, Elle Deco Award és Good Design Award.

A RAVAK márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent. Arra szakosodtunk, hogy az utolsó részletig átgondolt átfogó megoldásokat kínáljunk a fürdőszobák berendezése terén. Kínálatunkban akrilkádak, zuhanykabinok, mosdók, szaniter kerámia, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatók.