Zehnder termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 21 259 Ft - 256 640 Ft

Zehnder termékek

A Zehnder története során a nemzetközi fűtéstechnikai piac tradicionális, innovációkban elöljáró vállalatcsoportjává vált. Részvényeit a svájci tőzsdén jegyzik, alkalmazottainak száma meghaladja a 3500 főt. Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek, innovációnak, a vállalatcsoport mára a szellőzési megoldások megbízható, nagy elismertségnek örvendő gyártója.

Zehnder radiátorok a 90-es évektől vásárolhatók Magyarországon nagykereskedők jóvoltából. A Zehnder 2008-ban nyitotta meg önálló magyarországi képviseletét radiátorok, szellőzéstechnikai eszközök, sugárzóernyők és hűtő-fűtő mennyezetek forgalmazására. A kereskedelmi képviselet forgalmazók, kivitelezők kiszolgálásával foglalkozik; az igényeket közvetlenül a németországi raktárközpontból szolgáljuk ki. A kisebb tételű megrendeléseket (pl. családi házak fűtési- és szellőzési rendszerei) magyarországi forgalmazók teljesítik, saját raktárkészletükből.

A Zehnder formatervezett radiátorai tökéletesen illeszkednek minden egyedi lakóhelyiségbe és fürdőszobába. Ideálisak új építésű lakáshoz és felújításhoz is.