Zucchetti termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 38 732 Ft - 75 426 Ft

Zucchetti termékek

A ZUCCHETTI sikertörténete először egy kis öntödében kezdődött Valduggiában, amelyet Alfredo Zucchetti alapított 1929-ben. A csoport 2 gyárból áll, összesen 35.000 négyzetméteren, 200 embert foglalkoztat, és évente 600.000 cikket gyárt. A márka és projektjei ma már nemzetközileg elismertek, köszönhetően a vállalat kommunikációs kampányainak, a nagy nemzetközi vásárokon és kulturális eseményeken való részvételének, valamint termékeinek jelenlétének a világ legismertebb bemutatótermeiben.

A ZUCCHETTI csaptelepek között több design díjnyertes szériát találunk. A ZUCCHETI.KOS csoportot több, mint 80 éve három mérvadó alapelv vezérli: innováció, design és minőség. A termékek sikerüket az időtállóság, a megbízhatóság mellett a kivételes design-nak is köszönhetik. A kollekciók különböző nemzetközi design díjakat nyernek el, mint pl. Faraway kollekció, ami elnyerte az ELLE DECO nemzetközi "Design Award 2009" díjat. A Morphing néven megszületett kollekció kádja pedig a neves brit Designer magazin termék újdonság kategóriában kiosztott "Bathroom Gold 2010" díjat kapta meg. További díjnyertes kollekció az Isy, amely 2002-ben Red Dot díjat, 2011-ben pedig Green Gold Design díjat nyert.

A Kos termékeket úgy tervezték, hogy energiával töltsék fel és erősítsék a helyiség architektúráját, azon cél mellett, hogy a jólét és a tisztaság érzését adják mindennapjainkban. A ZUCCHETTI kollekcióival trendeket teremt, hatást gyakorol a nemzetközi design alakulására.