Kaldewei termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 7 700 Ft - 217 900 Ft

Kaldewei termékek

A KALDEWEI egy német családi vállalkozás, amely több mint 100 éve kínál fürdőszobai megoldásokat, amelyek a modern luxust a fenntartható gondolkodással ötvözik, és amely immár a negyedik generációban működik. A vállalat ezt a globális stratégiai irányultságot a "luxstainability" kifejezéssel írja le. A cég 1918 óta foglalkozik az acél és a zománc nyersanyagok összekapcsolásával, a fürdőkádak és zuhanytálcák gyártása terén pedig piacvezető Németországban és Európában.

A KALDEWEI a minőséget és tartósságot garantálja. Ami eleinte a zománcból készült ipari termékek gyártásával indult, az a fürdőkádak és zuhanytálcák egyedülálló minőségi szabványává fejlődött. A KALDEWEI a vesztfáliai Ahlenben gyártja a termékeit, melyeket az egész világba exportál. Minden KALDEWEI kád egyedülálló anyagból készül: a 3,5 mm-es KALDEWEI acél-zománcból. Ez az anyagvastagság stabilitást, szilárdságot és tartósságot biztosít és mindezt 30 évig, garantáltan.

A konzekvens környezetvédelmi elkötelezettség, az igényes dizájn és az értékes minőség mellett a KALDEWEI gyártásának egyik sarkalatos pontja. Az acéllal és a zománccal kizárólág természetes, újrahasznosítható nyersanyagok kerülnek felhasználásra.