Roltechnik UNO Törölköző tartó, 60 cm 1260

Roltechnik UNO Törölköző tartó, 60 cm 1260

Azonosító: 176848
Gyártói cikkszám: 1260
Gyártó: Roltechnik
Súly: 1 kg
Készlet:

10 900 Ft13 090 Ft
Kosárba -+
Utolsó 1db ezen az áron!
Raktáron

Roltechnik UNO Törölköző tartó, 60 cm 1260

Rozsdamentes acélból

Ragasztással és fúrással is telepíthető

20 év az átrozsdásodásra

12 hónap minden egyéb alkatrészre

Alkalmasak intenzív használatra. Szállodák, oktatási és egészségügyi intézmények esetén is, az anyag strapabíró képessége és antibakteriális tulajdonságai miatt.

Fürdőszoba felszereléseink rozsdamentes acélból, 16-18% króm és 8-10% nikkel tartalommal készülnek. Az ismert 18/10 acél szabvány szerinti megnevezése: 304 típus jelű. A króm tartalma meghatározza a rozsdásodás elleni strapabírást, míg a hozzáadott nikkel tükörfényes csillogást biztosít és növeli a magas hőmérsékletek melletti korrózió állóságát, illetve erősségét. Ezt az acél típust evőeszközök, valamint a magas minőségű eszközök gyártásánál használják előszeretettel.

Rozsdamentesnek tekintik azt az acélt, amely legalább 10,5% szabad krómmal rendelkezik, a 304-es típusnál a króm viszont 10-18%. A levegőben lévő oxigénnel történő érintkezéskor a króm láthatatlan oxid réteget képez, amely megvédi az acélt a rozsdásodástól. Ennek a rétegnek a károsodása esetén a réteg automatikusan regenerálódik.

A fürdőszoba felszereléseink olyan szabványok alapján készülnek, amelyek garantálják a legnagyobb erősséget és élettartamot vizes környezetben. A felszerelések 100% korrózióálló anyagokból készülnek, 304 típus jelű rozsdamentes acélból, nem újrahasznosított, eredeti, garantált összetétel! A felszerelések gyártása ISO9001 és ISO14000 szerint minőségbiztosított.

Az általunk használt rozsdamentes acél és a segédanyagok tulajdonságai biztosítják a fürdőszoba felszereléseink erősségét és megbízhatóságát, amely alapján a termékek átrozsdásodására 20 év garanciát vállalunk.

A felszerelések tisztításakor ne használjanak semmilyen súroló vagy savas eszközöket, mert ez a felszerelések tükörfényes csillogásának elvesztéséhez vezethet!Ezt a terméket az alábbi változatokban is megrendelheti
Mások ezeket is megnézték
Kulcsszavak