Deante termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 2 090 Ft - 614 990 Ft

Deante termékek

A DEANTE összes termékéért meghatározott személyek felelősek: tervezők, kivitelezők, minőségellenőrök és termékmenedzserek. Éppen ezért biztosak vagyunk abban, hogy termékeink kialakítása és minősége megfelel a legmagasabb elvárásoknak, amit a hosszú távú garancia is igazol.
A "designed product" jelzéssel ellátott termékeket az első vázlattól a végső kivitelig lengyel tervezők tervezték, akik a Deante Design Studio csapatát alkotják. Ennek köszönhetően egy eredeti, dizájnos terméket kap, amelyben ugyanúgy fonos a szép megjelenés, mint a kényelem és a funkcionalitás, a legjobb minőségű anyagok, a modern technológiák és a környezetbarát márkapolitika.

A világ rohan előre, és az emberek igényei is. Folyamatosan igyekszünk megfelelni ügyfeleink elvárásainak - annak érdekében, hogy a funkcionalitás, a rendkívüli dizájn és a könnyű szerelhetőség szempontjából a legjobb megoldásokat tudjuk megalkotni. A Deante termékek eredeti dizájnját, minőségét és tartósságát számos rangos versenyen díjazzák, mint a Top Design Award, a Must Have vagy a Dobry Design. A cég számára ez ok a büszkeségre, ügyfeleink számára pedig megerősítés, hogy az általuk választott termékek funkcionálisak, elegánsak lesznek, és a konyha és a fürdőszoba igazi díszeivé válnak.

Minden Deante termék hárompontos minőségellenőrzési rendszeren megy keresztül. Az első még a gyárban történik meg, nem csak a gyártósor minden szakaszánál, de közvetlenül a termék elkészülte után is. A második ellenőrzés a Deante minőségellenőrzési részlegén történik, mielőtt a termékeket kiszállítjuk a világ minden pontjára. A harmadik szinen pedig a kiválasztott technikai paramétereket ellenőrizzük a Deante modern laboratóriumában a K+F részlegen. Minden kollekciót alávetünk egy ellenőrzési szériának a magasan felszerelt laborban. Itt az alapanyagok minőségét, a megmunkálás pontosságát és a termékek időtállóságát vizsgáljuk.

A legmagasabb minőségű alapanyagok és a gondos minőségellenőrzés biztosítja, hogy a megoldásaink megfelelnek a vásárlók igényeinek, és sok évig használhatók lesznek. Minden Deante termék megfelel a lengyel és az európai szabványoknak.