Mofém termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 990 Ft - 145 900 Ft

Mofém termékek

A STROHM MOFÉM Zrt. hazánk nagy tradíciókkal rendelkező csaptelep és szerelvény gyártója, a víz és gázfelhasználású golyóscsapok európai előállítója, a Teka konyhatechnikai termékek hazai forgalmazója. A több mint egy évszázada összegyűjtött tapasztalat és szaktudás nem csak a cég, de az egész magyar ipari kultúra része. A cég 2020-ban ünnepelte 120. évfordulóját, ami olyan kiváló márkákat tudhat magáénak, mint a STROHM TEKA, MOFÉM és a TEKA.

A STROHM TEKA mellett a MOFÉM sikertörténete is 1900-ig vezethető vissza, amikor a gyártás és termékfejlesztés kultúrája elkezdődött az Osztrák-Magyar Monarchia területén. Az évtizedek során több változáson keresztül formálódott azzá, amit ma sokan MOFÉM-ként ismernek, és gyakran ipari Hungaricumként is neveznek. 

A MOFÉM nem csupán egy magyar márkanév a szerelvénygyártás történetében, hanem mindannak a szimbóluma, amit az emberi alkotási vágy megvalósulásának neveznek. Egy legenda, amely nem csak a csaptelepekről, de az azokat létrehozó emberekről is szól.

A STROHM MOFÉM története az itt dolgozó emberek krónikája, melyek generációkról generációkra íródtak. Ez a sikertörténet elképzelhetetlen lenne nagyszerű partnereink nélkül.

Köszönjük, hogy a magyar szakértelmet választja!