Tork termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 1 900 Ft - 126 327 Ft

Tork termékek

A TORK a professzionális higiénia piacának világszerte ismert márkája. Célunk, hogy elősegítsük vállalkozása fejlődését – legyen szó az üzleti eredmény vagy a munkahelyi körülmények javításáról. Ez a cél viszi előre szakembereinket a körkörös gazdálkodás, a jóllét és az egészség innovációinak útján. 

A Tork megoldásai elősegítik a fenntartható életmódot otthonunkban és professzionális környezetben is. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk három olyan szemponton alapul, amelyekre termékeink és megoldásaink véleményünk szerint a legnagyobb hatást gyakorolják majd: jóllét, felelős fogyasztás, körkörös gazdálkodás. Együtt elérhetjük, hogy vállalkozása minél fenntarthatóbb legyen.

A Tork már több mint fél évszázada a professzionális higiénia globális piacának meghatározó szereplője és innovációs úttörője. Már 1968-ban bemutattuk első magnélküli, belsőmagos adagolónkat, most pedig elsőként digitalizáljuk a teljes takarítóipart, hogy még fenntarthatóbbá tegyük a professzionális környezetben élők életét; mindezt azért, hogy segítsünk üzleti partnereinknek megfelelni a mindennapok és a versenytársaik jelentette kihívásoknak.