Grohe termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 1 680 Ft - 1 775 055 Ft

Grohe termékek

A GROHE cég a teljeskörű fürdőszobai és konyhai megoldások vezető világmárkája. A GROHE 2014 óta az innovatív szaniter berendezéseket és lakásfelszereléseket gyártó LIXIL céghez tartozó, kedvelt márkák táborát erősíti. Hogy valóban a víz tiszta örömét nyújthassa („Pure Freude an Wasser”), minden termék olyan márkaértékeket testesít meg, mint a minőség, a technológia, a design és a fenntarthatóság.
Négy érték, amely a kivételes élmény létrehozása iránti elkötelezettséget mutatja. A mércét rendkívül magasan van, hogy minden alkalommal, amikor GROHE csaptelepet vagy zuhanyt használ, érezze a különbséget.

A GROHE-nál minden a "kivételes minőség" pecsétjével van ellátva. Minden termékük alkatrészeinek, könnyű kezelhetőségének és tökéletes megjelenésének számos - az iparágban a legkeményebb - tartóssági tesztet kell kiállnia, és azon kiválóan kell megfelelnie, mielőtt a termékek elhagyják a telephelyet.

A GROHE élettartam-tesztelő laboratóriumaiban termékeiket próbára teszik, és nem kegyelmeznek nekik. Itt a sárgaréz edényeknek, zuhanyoknak és termosztátoknak, valamint a hozzájuk tartozó összes alkatrésznek ki kell állniuk a 20 éves napi használat szimulált hatásait - különösen kemény vízzel. Az, hogy eközben a saját és a nemzetközi minőségi szabványokat is felülmúlják, kifizetődő - és ez meg is látszik. A GROHE minősége jóval túlmutat egy cikk normál életciklusán, és ha egy adott termék gyártása megszűnik, a cserealkatrészek legalább évekig rendelkezésre állnak.