Kludi termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 2 535 Ft - 610 581 Ft

Kludi termékek

A KLUDI a németországi Sauerland régióban 1926-ban alapított középvállalat, közel 100 éve áll a legkiválóbb minőséget képviselő fürdőszobai és konyhai csaptelepek gyártásának és fejlesztésének szolgálatában. A minőségre vonatkozó fogadalmunk, a "Water in Perfection" vezet minket ezen az úton.

A szaniterszerelvények ipari szegmens egyik első német vállalataként kaptuk meg a világszerte elismert ISO 9001 minőségi szabvány. A TÜV Nord ellenőrei rendszeresen felülvizsgálják a minőségirányítási folyamatainkat. Így biztosak lehetünk abban, hogy a fürdőszobai és konyhai csaptelepeink megfelelnek a legmagasabb szintű előírásoknak, hogy így kínálják az Önök számára a valódi "Water in Perfection" élményét.

A minőség kérdésében nem kötünk kompromisszumot. Minden gyártóüzemünkben elkötelezett minőségellenőri csapat dolgozik azon, hogy az alkatrészek még a csaptelepek gyártásának megkezdése előtt szigorú ellenőrzésen menjenek keresztül. Ugyanilyen körültekintően járnak el a külső forrásból vásárolt alkatrészek esetében is. Nem csoda, hogy a reklamációs rátánk folyamatosan 1% alatt marad.

Az újonnan bevezetésre kerülő termékek esetében minőségbiztosítási csapatunk minden alkotóelem minden apró részletét megvizsgálja a gyártási folyamatok megkezdése előtt. A gyártás mindaddig nem kezdődhet meg, amíg minden teszt eredménye meg nem felel.

A csúcsminőség alapjait a hosszú élettartamú, magas minőséget képviselő, környezetbarát alapanyagok adják, melyek egyben a precízen végrehajtott kivitelezést is szavatolják.