Schell termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 900 Ft - 509 900 Ft

Schell termékek

Ami 1932-ben egy kis olpei üzemként indult, az az idő folyamán egy világszerte működő vállalattá nőtte ki magát. Ez egy sikertörténet, mely kompetens és motivált munkavállalók nélkül egyszerűen elképzelhetetlen lenne. Bennük rejlik minden szaktudás és megújító erő, melyek a SCHELL-t azzá tették, ami ma valójában: a szerelvénytechnológia vezető specialistájának egyikévé.

Ügyfeleink világszerte egyre igényesebbek a higiéniára, a víztakarékosságra, a megbízhatóságra és a robusztusságra. A SCHELL több mint 2000 kompetens választ ad ezekre az igényekre. Legyen szó mosdó-, konyha-, zuhany-, WC- és vizeldeszerelvényekről, szabályozható sarokszelepekről vagy fűtő-, gáz- és háztartási gépek csatlakoztatására szolgáló szerelvényekről – ezekkel és minden más SCHELL termékkel mindig számíthat a közmondásos SCHELL minőségre.

Termékeinket és folyamatainkat folyamatosan teszteljük, és azok elnyerik a megfelelő minőségi és biztonsági jeleket. A SCHELL minőségirányítása például a DIN EN ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított. Fontosnak tartjuk a kiváló minőségű, higiénikus anyagokat és az olyan kialakítást, amely védelmet nyújt az esetleges vandalizmus ellen, valamint a fenntarthatóság szempontjából is hosszú élettartamot biztosít. Megbízhatóság, robusztusság, minőség – mindez megtalálható a SCHELL termékekben.