Tboss termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 14 240 Ft - 580 725 Ft

Tboss termékek

A TBOSS több mint két évtizede gyárt fürdőszobabútorokat, múltunknak köszönhetően termékeink több tízezer otthonban vannak jelen. Sikereinket részben a családias, vevőközpontú üzleti modellünknek köszönhetjük, ahol a tudatos fejlesztés mindig a fókuszban áll.

Termékpalettánk folyamatos megújítása sok éve piacvezető pozíciót eredményez a hazai gyártók között. A trendek és a vásárlói igények figyelembevételével professzionális designer és mérnöki csapatunk folyamatosan fejleszti modelljeinket és újakat alkot. Változatos formavilágú kínálatunkat az egyéni igényeknek megfelelően rendszeresen módosítjuk a kiegészítők széles választékával.
Az alapanyagokat és szerelvényeket különös gonddal választjuk ki. Feldolgozásuk a környezettudatosságot mindenkor szem előtt tartva, korszerű gépekkel felszerelt gyártóüzemünkben történik. Szakértelmünk, elhivatottságunk és minőség iránti elkötelezettségünk eredményeként évről évre többeket ér el fürdőszobáink új világa.

Bútoraink teljes gyártási folyamata (már a tervezéstől kezdve) Magyarországon zajlik, seregélyesi üzemünkben. Bútoraink fejlesztésénél és gyártásánál nagy figyelmet fordítunk a pontosságra és a magas minőségre, ezért ügyelünk rá, hogy kitűnő alapanyagokkal és segédanyagokkal dolgozzunk. Képzett asztalosaink precíz munkájának, és a munkafázisok utáni alapos ellenőrzésnek köszönhetően gyárunkban elsőosztályú termékek készülnek.

Hisszük, hogy a fürdőszoba fontos része az otthonnak és a mindennapoknak, melyek itt vehetnek friss kezdetet, és a nap végén itt csendesedhetünk el. Bútoraink ezt a gondolkodásmódot testesítik meg, számtalan lehetőséget kínálva, hogy mindenki megalkothassa álmai fürdőszobáját.