Alcaplast termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 390 Ft - 223 527 Ft

Alcaplast termékek

Az Alcadrain társaság 1998-ban alakult cseh családi vállalkozásként, Alcaplast néven. 2022-ben az Alca csoport részeként nevet változtatott. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb szanitergyártója, több mint 600 féle szaniteráru terméket gyárt, több mint 60 000 m2 területen - szelepeket, szifonokat, modulokat, zuhanyfolyókákat, padlóösszefolyókat, WC-ülőkéket és számos egyéb terméket.

Az Alcadrain rohamosan terjeszkedik, ami elsősorban az Alca prémium márka minőségi és design termékeinek köszönhető, melyeket a cég saját maga tervez, és számos díjat nyert, mint például a Red Dot Award 2014 a FLAT nyomólap kollekcióért vagy az iF Design Award 2018 díj az érintés nélküli NIGHT LIGHT nyomólapokért.

Az Alcadrain termékek egyaránt alkalmazhatók új épületeknél és felújításoknál is. Az Alcadrain gyár műszaki szakértői nagy hangsúlyt fektetnek a termékek megbízhatóságra és minőségére. Mielőtt az Alca termékek kikerülnek a břeclavi gyárból, minőségi vizsgálatokon esnek át.

Az Alcadrain két másik céggel együtt az Alca csoporthoz tartozik - az Alcapipe, a legnagyobb cseh csővezeték rendszer gyártó, korábban FV Plast néven, és az Alcafix, amely fürdőszobák és toalettek építéséhez és felújításához moduláris rendszereket gyárt.

A küldetésük olyan termékek gyártása, amelyek megbízhatóan működnek és megfelelnek a vásárlók igényeinek.