Ferro termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 856 Ft - 162 036 Ft

Ferro termékek

A FERRO csoport Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb szaniter- és gépészeti szerelvénygyártója, közel 30 éves tapasztalattal az iparágban. A Csoport Központi Irodája, logisztikai központja és raktára Skawinában található.

A magas termékminőség iránti elköteleződésének és a „biztonságos és jól funkcionáló otthon” vásárlói igény kielégítésére irányuló küldetéstudatának köszönhetően a Ferro termékek már több millió otthonban vannak jelen világszerte. Minden évben számos új terméket vezetünk be a piacra, amelyek egyre inkább megfelelnek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is.

A jövőkép, a küldetéstudat és az értékek hármasa határozza meg az irányt, amely felé haladunk; ez inspirál bennünket a mindennapi munkánk során, meghatározza működésünket és az ügyfelekhez, alkalmazottakhoz, üzleti partnerekhez és részvényesekhez való hozzáállásunkat.

A Csoport több márkával rendelkezik, köztük a Ferro, Metalia és Titania, melyek jelentős versenyelőnyt és erős piaci pozíciót biztosítanak. A FERRO-nak fontos a magas színvonalú termékek működési színvonalának fenntartása és folyamatos fejlesztése, amely lehetővé teszi az ügyfelek széles körének megtartását, a márkába vetett bizalom erősítését és a stabil piaci pozíció fenntartását.

A FERRO Csoport folyamatosan törekszik a lehető legjobb minőségi paraméterek elérésére. A FERRO különleges hangsúlyt fektet az alkalmazandó szabványok követelményeinek való megfelelésre, a termékek magas műszaki paramétereinek, biztonságának és funkcionalitásának fenntartására. Ezt bizonyítja, hogy a FERRO Csoport bevezette az ISO 9001: 2008 minőségirányítási rendszert. A minőség iránti különös figyelemnek köszönhetően a céget többször kitüntették és elismerték a termékek kiváló minőségéért környezetvédelmi és ipari intézmények, valamint elismert szaklapok.