Polysan termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 4 465 Ft - 1 519 050 Ft

Polysan termékek

A Polysan s.r.o. egy cseh vállalat, amely szaniter berendezéseket gyárt, termékkínálatuk a teljesség igénye nélkül: fürdőkádak, hidromasszázs és masszázs rendszerek ezekhez a fürdőkádakhoz, zuhanykádak és zuhanyfülkék, zuhanyfalak és zuhanymasszázs panelek. A Polysan s.r.o. termelési és kereskedelmi vállalat 1996-ban alakult vállalkozók társulásaként František Smrž - Polysan néven, majd 2004. május 1-jén alakult át Polysan s.r.o.-vá.

1997 óta fürdőinket ügyfeleink kérésére hidromasszázs és légmasszázs rendszerekkel szereljük fel. Éppen az ilyen jellegű termékek nyerték el a hazai és a külföldi piacokat, és teszik lehetővé, hogy a cég sikeres legyen a piacon. A vállalaton belüli dinamikus fejlődéssel és a termelés növekedésével együtt a kezdeti 6 főről mára több mint 30 főre nőtt az alkalmazottak száma.

Az éves termelés növekedési tendenciát mutat, a cég gyors ütemben fejlődik. A termelés mintegy 30%-át a hazai piacon forgalmazzák, 70%-át pedig szinte valamennyi európai országba exportálják.