Radaway termékek

Rendezés: Ár: Ft
Ft 2 565 Ft - 463 275 Ft

Radaway termékek

A RADAWAY zuhanyzóival még a legnehezebb hétfő reggel is örömtelivé válik. Képzelje el, hogy milyen érzés minden reggelt egy csúcsminőségű zuhanyzóban elkezdeni – ahol a zuhanyzás már nem csupán a rutin része, hanem egy felfrissítő élmény. Egy esemény.

A márka 2002 óta van jelen a piacon. A Radaway márka központja a lengyelországi Swarzędzben van, a régióban a márka képviseletét a Méta Hungary Kft. látja el.

Kínálatunkban mindent megtalál, ami a kényelmes és praktikus zuhanykabinhoz szükséges: tucatnyi méretű, stílusú és funkciójú zuhanykabin, zuhanyajtó, zuhanyfal és zuhanytálca közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Termékeink minőségi alapanyagokból készülnek, és precíz tesztelést követően hagyják el a gyárat, így Ön sok éven keresztül elégedett lehet Radaway kabinjával.

A Radaway zuhanykabinok, zuhanyajtók és zuhanytálcák nemcsak gyönyörűek, de gondos odafigyeléssel és nagy szakértelemmel készülnek. A Radaway tervezőcsapat elhivatottan keresi azokat a szemkápráztatóan szép és praktikus újításokat, amikkel Ön még elégedettebb lehet. Ilyen újítások például az Easy Clean vízlepergető réteg a Radaway kabinja üvegén (amitől az könnyen tisztán tartható), a profil kontúrját követő halk és precíz görgők, vagy a gyárilag optimális lejtést biztosító zuhanytálcák. 

Időről időre, pedig olyan trendkövető dizájnújításokkal örvendeztetjük meg vásárlóinkat, mint amilyen a kabin üvegre választható print vagy lézergravírozott minta (mellyel teljesen egyedivé teheti fürdőszobáját), a factory rácsdizájn, vagy az egyre bővülő színkínálatban elérhető zuhanykabinjaink.

Küldetésünk, hogy zuhanykabinjaink életminőségbeli javulást vigyenek minél több ember életébe.